.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 14 от общо 14

Харесва ли ме?

Здравейте, аз съм момиче. Едно момче ( спортуваме на едно и също място) постоянно ме гледа. В началото аз го гледах защото ми заприлича на един известен, ама като го видях да ме гледа така няколко пъти...а и понякога се опитва мисля че да ме заговори.
    Хубав е, но мен ме е срам... не знам ,помощ защото искам да не го отблъсквам ако случааааайно ме харесва. О и какво мислите, харесва ли ме?

anonymous990763
    Guest
    Ако те заговори не бягай, а му отговори. Не виждам какъв съвет повече може да се даде.

Мега фен Аватара на baby_baby
    Това че те гледа нищо не значи

Но ако те заговори му не се срамувай

Цитирай Първоначално написано от baby_baby Виж мнението
    Това че те гледа нищо не значи

Но ако те заговори му не се срамувай
    Да де ама винаги като го погледна ме гледа и дори понякога се усмихва.. и веднъж попитах нещо и вместу треньорката той отговори. Дали просто е мил или ме харесва?

Голям фен Аватара на Maleficus
    Цитирай Първоначално написано от mgh Виж мнението
    Да де ама винаги като го погледна ме гледа и дори понякога се усмихва.. и веднъж попитах нещо и вместу треньорката той отговори. Дали просто е мил или ме харесва?
    Щом ти се усмихва, вече планира 3-тото дете, потърках кристалната топка и ми каза, че ще се казва Прънги ( не ме питай, момчето не е наред с главата, но поне е хубав). Впрочем, вероятно те е харесал и може би, вместо да се правиш на интересна, поговори с него и ще разбереш, накъде биха тръгнали нещата, дали е годен за френд зоната, за креватни игри или за сериозна връзка.. От теб зависи..

Хахахаха, добре, мерси В събота ще се поотворя малко

Не ми казвай, че наистина си на 28 и питаш в тийн форум дали някой те харесва? Ако качиш снимка веднага ще ти кажем. Всеки случай има 2 варианта, в които аз гледам жена - или мн ми харесва, или е мн грозна. Но пък на грозната не бих се усмихвал...

Повече от фен Аватара на qkataa_123
    Според мене щом те гледа значи е харесал нещо в тебе или му е направило впечатление

Цитирай Първоначално написано от mm28 Виж мнението
    Не ми казвай, че наистина си на 28 и питаш в тийн форум дали някой те харесва? Ако качиш снимка веднага ще ти кажем. Всеки случай има 2 варианта, в които аз гледам жена - или мн ми харесва, или е мн грозна. Но пък на грозната не бих се усмихвал...
    Мне, не съм на 28, на 14 съм, но викам да се напиша по-голяма, защото забравих че е ,,тийн проблем" и мислех че ще ми изпише че под 18 трябва да има потвърждение на родител и т.н... Ще го модифицирам като седна на комп.

Мега фен Аватара на baby_baby
    Цитирай Първоначално написано от mgh Виж мнението
    Просто е мил ако те харесва да те е заговорил или да направи нещо друго

Nbd bitch
    Guest
    Опитай да го заговориш, ей така приятелски. По държанието му ще си проличи ако те харесва.

Супер фен
    Не бягай,a бъди по -отворена.

Гледам, че предимно момичета са коментирали темата, което е несериозно. Не знам защо изобщо изразяват мнение, след като не знаят как мислят мъжете. Аз съм мъж и мога да ти кажа, че е почти 100% сигурно, че те харесва. Щом те гледа и се опитва да те заговори - то е ясно.

Супер фен Аватара на NissaN
    Може да харесва тялото ти затва да те гледа и аз така се заглеждам по момичета минава ми някоя мръсна мисъл през главата и до тук

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си