- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Любовта в повечето случай е краткотрайно и опасно за емоционалното здраве удоволствие
Не съм неразумен човек и ако беше само личния ми опит, нямаше да си правя труда да пиша каквото и да е било. Браво, ако наистина са такива, но имай предвид, че за всеки 1 късметлия има 10 които нямат същия късмет, което от своя страна насочва към мисълта, че тенденцията е любовта да не е в твоя полза 9 от 10 пъти. Средно един мъж в живота си има 3 сериозни връзки, направи си сметката, колко имат късмета да паднат на добре възпитана дама, която умее да цени мъжа до себе си и освен това може да бъде полезна с повече от секс. Любовта я сравнявам с вирус, защото принципно всяка женска любов е вид тест върху качеството и психиката на мъжа и ако мъжа се поддаде и покаже слабост, любовта на момичето намалява, тъй като намаля уважението (случва се подсъзнателно, без уважение, не може да има любов), тоест любовта в повечето случай е една борба на интересите, в която жената атакува, а мъжа защитава позициите си. За да стане една любов зряла, трябва да се създаде един хармоничен баланс между интересите и това което всеки предлага, в които и двамата са доволни и никои не е в тежест на другия, което се случва рядко. Отделно женската природа е устроена така, че винаги да търси по добър и можещ партньор от текущия си. Препоръчвам ти да почетеш по темата ей така за обща култура, дори и да си против позицията ми, пък ако не искаш, еми то е казано, че невежите са най щастливи![]()