.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 17 от общо 17

Hybrid View

Цитирай Първоначално написано от Maleficus Виж мнението
    Форума срещу някво 15 - годишно момиче, което си изразява мислите, нека интелектуалната битка започне и нека се лее сиво вещество ! Ние тъпите будали междувременно, ще стоим настрана и ще си мълчим, за да не бъдем прегазени от интелектуалната мощ на тези два борещи се фронта
    Ти няма ли да се бориш ??

Голям фен Аватара на Maleficus
    Цитирай Първоначално написано от Mоnstera Виж мнението
    Ти няма ли да се бориш ??
    Не мога ! Безсилен съм пред казаните думи до момента ! Всичко, което е трябвало да бъде измислено е измислено и всичкото, което е трябвало да бъде казано е казано, затова нямам избор и трябва да приема, че съм простосмъртен, пред тези божествени интелектуални гиганти, поклон ! Но на по сериозна нота се чудя, защо нападате момичето, също и защо момичето реагира толкова лошо на критика ?...

Цитирай Първоначално написано от Maleficus Виж мнението
    Не мога ! Безсилен съм пред казаните думи до момента ! Всичко, което е трябвало да бъде измислено е измислено и всичкото, което е трябвало да бъде казано е казано, затова нямам избор и трябва да приема, че съм простосмъртен, пред тези божествени интелектуални гиганти, поклон ! Но на по сериозна нота се чудя, защо нападате момичето, също и защо момичето реагира толкова лошо на критика ?...
    защото сме много лоши грубияни

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си