.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 10 от общо 10
    creed98
    Guest

Какво става?!

Не искам тва да прозвучи странно или като няква измилица, но... сънувам неща които се случват! Не казвам че става 1 към едно с това което съм сънувал но е нещо подобно.. Ще ви дам примери на неща които съм сънувал и неща които са се случили в последствие.
    1. Когато бях 7 клас ни бяха дали контролно и аз бях между 4 и 5. Та сънувах че имам тройка, а всъщност имах 4 и ми остави 4..
    2. Сънувал съм как някакъв луд излиза и наръгва брат ми с нож навън и след 2 дни някво стъкло наряза брат ми..
    3. Понеже тренирам футбол и имахме мач скоро срещу много по добър отбор от нашия сънувах че ги бием с 15-20 на 0 и мача беше някъде след 3-4 дни ги бихме с 1-0 в последните минути..
    4. Сънувам че както си стоя на терасата парапета изведнъж се огъва, разрушава и аз падам от терасата, в последствие котката ме скочи от нас, живеем на 3 етаж и не е много високо взехме си е после защото тя си стоеше долу но все пак..

Тва което ви казвам не е никва измислица, просто искам да споделя с някой щото все някви такива неща ми се въртят в главата и в последствие стават.. на вас случват ли ви се някви такива неща?

Мега фен Аватара на Грозния
    Град
    София
    Според мен е просто съвпадение. На мен също ми се е случвало да сънувам и после нещо подобно да се случи наистина.

Супер фен
    Цитирай Първоначално написано от Грозния Виж мнението
    Според мен е просто съвпадение
    Според мен не е никакво съвпадение,случайни неща няма (;

Супер фен
    Цитирай Първоначално написано от SherlockHolmes Виж мнението

А аз защо ли никога не сънувам?Веднъж на година ,ако се случи пак е добре.......

Цитирай Първоначално написано от mincheto Виж мнението

А аз защо ли никога не сънувам?Веднъж на година ,ако се случи пак е добре.......
    Странно и при мене не се е случвало.

Супер фен
    Цитирай Първоначално написано от SherlockHolmes Виж мнението
    Странно и при мене не се е случвало.
    Помня последният си сън преди години....първият ми братовчед,който катастрофира и почина преди години ми каза,че е жив и да не казвам на никого...само това помня.

Цитирай Първоначално написано от mincheto Виж мнението
    Помня последният си сън преди години....първият ми братовчед,който катастрофира и почина преди години ми каза,че е жив и да не казвам на никого...само това помня.
    Може би ти е липсвал.
    Понякога сънуваме неща за които мислим подсъзнателно.

Повече от фен
    Цитирай Първоначално написано от creed98 Виж мнението
    Не искам тва да прозвучи странно или като няква измилица, но... сънувам неща които се случват! Не казвам че става 1 към едно с това което съм сънувал но е нещо подобно.. Ще ви дам примери на неща които съм сънувал и неща които са се случили в последствие.
    1. Когато бях 7 клас ни бяха дали контролно и аз бях между 4 и 5. Та сънувах че имам тройка, а всъщност имах 4 и ми остави 4..
    2. Сънувал съм как някакъв луд излиза и наръгва брат ми с нож навън и след 2 дни някво стъкло наряза брат ми..
    3. Понеже тренирам футбол и имахме мач скоро срещу много по добър отбор от нашия сънувах че ги бием с 15-20 на 0 и мача беше някъде след 3-4 дни ги бихме с 1-0 в последните минути..
    4. Сънувам че както си стоя на терасата парапета изведнъж се огъва, разрушава и аз падам от терасата, в последствие котката ме скочи от нас, живеем на 3 етаж и не е много високо взехме си е после защото тя си стоеше долу но все пак..

Тва което ви казвам не е никва измислица, просто искам да споделя с някой щото все някви такива неща ми се въртят в главата и в последствие стават.. на вас случват ли ви се някви такива неща?
    Има сънища, които предупреждават за някои неща. Твоите сънища са били същите.

Супер фен Аватара на NissaN
    Случвало ми се е ако трябва да направя нещо след няколко дни да сънувам това което правя и как го правя.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си