Първоначално написано от inewton Щом не искаш... Ще си развалите май приятелството с Indistinct. с никой нищо няма да развалям за ко ме караш да си изтрия пощата ? тя не беше пълна
Първоначално написано от smilegirl12 с никой нищо няма да развалям за ко ме караш да си изтрия пощата ? тя не беше пълна Не ти, тя ще го развали. Беше, беше.
Първоначално написано от inewton Не ти, тя ще го развали. Беше, беше. съмнявам се да но ти не си писал от къде знаеш
Първоначално написано от smilegirl12 тичкам ;д даже може да ме хвърлиш с кораба в кораба е индистикт, ще се сбиете
може да те скрия в спасителната лодка с нютон
Първоначално написано от smilegirl12 съмнявам се да но ти не си писал от къде знаеш Не се съмнявай. Е как? Писах. Даже писáх.
Първоначално написано от golemiq_korab_minava може да те скрия в спасителната лодка с нютон Нея може да я качиш на самолета.
Първоначално написано от golemiq_korab_minava в кораба е индистикт, ще се сбиете На кораб съм се качвала само по р.Дунав.
Първоначално написано от inewton Не ти, тя ще го развали. Цикълът ли те удари, или е друго този път?
Първоначално написано от Indistinct Цикълът ли те удари, или е друго този път? Този път говоря истината.
Първоначално написано от golemiq_korab_minava може да те скрия в спасителната лодка с нютон предпочитам да ме одавиш
Първоначално написано от smilegirl12 предпочитам да ме одавиш нютон ще те спаси с изкуствено дишане
Първоначално написано от inewton Този път говоря истината. Защо? Момичето е добро, а и се учи да рисува.
Първоначално написано от golemiq_korab_minava нютон ще те спаси с изкуствено дишане Колко си извратен... Не ме намесвай в болните си фантазии. А и аз не мога да правя изкуствено дишане.
Първоначално написано от Indistinct На кораб съм се качвала само по р.Дунав. Все пак се качи.
Първоначално написано от Indistinct Защо? Момичето е добро, а и се учи да рисува. Да съм казал, че не ест добро?
Първоначално написано от golemiq_korab_minava Все пак се качи. Какъв мързел. Тя да се качва...
Първоначално написано от inewton Колко си извратен... Не ме намесвай в болните си фантазии. А и аз не мога да правя изкуствено дишане. от вътре ще ти дойде, все пак спасяваш човек.
Първоначално написано от golemiq_korab_minava нютон ще те спаси с изкуствено дишане спри се ;д
Първоначално написано от inewton Какъв мързел. Тя да се качва... аз й отворих вратата
В края на краищата не се събраха достатъчно хора и не потеглихме. Дотук с пътуването ми по река. Първоначално написано от golemiq_korab_minava аз й отворих вратата Какъв джентълмен. Превъзнасяш се.
Първоначално написано от golemiq_korab_minava от вътре ще ти дойде, все пак спасяваш човек. Работата ми е да спасявам душоте, не телата им. Първоначално написано от golemiq_korab_minava аз й отворих вратата Вече врата ли го наричате?
И те изритах, защото беше без билет. :Д
Първоначално написано от golemiq_korab_minava И те изритах, защото беше без билет. :Д ще долети през прозореца на някоя каюта
Първоначално написано от smilegirl12 ще долети през прозореца на някоя каюта Кой?
Правила