Първоначално написано от Indistinct Помислих, че за него имаш предвид след като използва цитата. Ами щото е далеч. :d
спите ли ?
Още не. Ти?
Кой пита? Добро утро и приятен ден.
Първоначално написано от inewton Още не. Ти? не .... чатя си ти какво правиш
Първоначално написано от smilegirl12 не .... чатя си ти какво правиш В момента нищо.
Първоначално написано от inewton В момента нищо. Значи се самозадоволяваш.
Първоначално написано от deitona22 Значи се самозадоволяваш. хахахах тук ме изкефи
Първоначално написано от inewton В момента нищо. Сигурно гледаш снимки на яки каки ? ;д
Първоначално написано от deitona22 Значи се самозадоволяваш. Мастурбацията е грях. Първоначално написано от smilegirl12 Сигурно гледаш снимки на яки каки ? ;д Не. Гледам "София ден и нощ". Пълна деградация.
Първоначално написано от inewton Мастурбацията е грях.. Ти си изцяло грешен,тъй че все тая.
Първоначално написано от golemiq_korab_minava чистота в град няма Рибарския във Варна е хубав.
Първоначално написано от deitona22 Ти си изцяло грешен,тъй че все тая. Да, според вас. Само че лицемерието ви ще ви погуби.
само да попитам това ли е новата спам тема?
Първоначално написано от tori Рибарския във Варна е хубав. Кряк кряк,заспивай че Мусала те чака.
Първоначално написано от YoungBloodZ само да попитам това ли е новата спам тема? И аз това питах
Първоначално написано от YoungBloodZ само да попитам това ли е новата спам тема? Вероятно. А каква хубава си беше мойта темичка...
Първоначално написано от tori Рибарския във Варна е хубав. докажи ми... като се потопиш с банския :Д
Първоначално написано от inewton Вероятно. А каква хубава си беше мойта темичка... Първоначално написано от deitona22 И аз това питах ако навиете кораба бих могъл да му заключа темата и да продължим в tempusa
Първоначално написано от YoungBloodZ ако навиете кораба бих могъл да му заключа темата и да продължим в tempusa само ако се изкъпем с тори
Първоначално написано от YoungBloodZ ако навиете кораба бих могъл да му заключа темата и да продължим в tempusa Шегувах се. P.S. Нали искаше примери, ето ти един. Първоначално написано от golemiq_korab_minava само ако се изкъпем с тори По небогоугоден път си тръгнал, чадо.
Ако тука е спам тема,нема да пиша.
харесва ли ти снимката на смайлгърл, нютон -рицаре?
Първоначално написано от deitona22 Ако тука е спам тема,нема да пиша. Ти така или иначе не пишеш.
Първоначално написано от golemiq_korab_minava харесва ли ти снимката на смайлгърл, нютон -рицаре? Да, защо?
Правила