Първоначално написано от Indistinct Начинаещ сватовник ли виждам? Ще те кача на троянския кон и теб.
Първоначално написано от golemiq_korab_minava Ще те кача на троянския кон и теб. Не си падам по вируси.
Първоначално написано от Indistinct Не си падам по вируси. има и Мадарски конник, да пояздиш малко. Галопче.
Първоначално написано от golemiq_korab_minava има и Мадарски конник, да пояздиш малко. Галопче. Пиян ли си?
Първоначално написано от golemiq_korab_minava има и Мадарски конник, да пояздиш малко. Галопче. Виждала съм го. Не е кой знае какво. А виждал ли си дълбоката пукнатина в скалата над него? Това повече ми привлече вниманието.
Първоначално написано от Indistinct Виждала съм го. Не е кой знае какво. А виждал ли си дълбоката пукнатина в скалата над него? Това повече ми привлече вниманието. не съм я виждал, позбравил съм. Имаше една течаща вода от скалите.
Първоначално написано от golemiq_korab_minava не съм я виждал, позбравил съм. Имаше една течаща вода от скалите. Няма как да я видиш. Трябва да е от високо.
Първоначално написано от Indistinct Няма как да я видиш. Трябва да е от високо. костенурките ходят на високо, дам;д
Правила