Първоначално написано от deitona22 Пффф.Значи аз ще пиша тук,щом не е спам тема. Костенурката(гергана) няма право на глас. Казва кой?
Първоначално написано от Indistinct Казва кой? ти какво правиш тук? нали си наказана в другата тема? Или ти домъчня за мен? :Д
Първоначално написано от golemiq_korab_minava ти какво правиш тук? нали си наказана в другата тема? Или ти домъчня за мен? :Д ех тази едностранна любов от твоя страна .... ще се съсипеш
Първоначално написано от smilegirl12 ех тази едностранна любов от твоя страна .... ще се съсипеш Не говори без да знаеш, че се излагаш.
Първоначално написано от inewton Не говори без да знаеш, че се излагаш. не ми казвай какво да правя и това си е между мен и кораба
Първоначално написано от smilegirl12 не ми казвай какво да правя и това си е между мен и кораба Щом не искаш... Ще си развалите май приятелството с Indistinct.
Първоначално написано от inewton Щом не искаш... Ще си развалите май приятелството с Indistinct. Не настройвай Симона против мен. Тя не се поддава на подобни манипулации.
Първоначално написано от inewton Щом не искаш... Ще си развалите май приятелството с Indistinct. с никой нищо няма да развалям за ко ме караш да си изтрия пощата ? тя не беше пълна
Първоначално написано от smilegirl12 ех тази едностранна любов от твоя страна .... ще се съсипеш отивай при нютон ти. :Д
Първоначално написано от golemiq_korab_minava отивай при нютон ти. :Д тичкам ;д даже може да ме хвърлиш с кораба
Първоначално написано от smilegirl12 тичкам ;д даже може да ме хвърлиш с кораба в кораба е индистикт, ще се сбиете
Първоначално написано от golemiq_korab_minava в кораба е индистикт, ще се сбиете На кораб съм се качвала само по р.Дунав.
Правила