.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 9 от общо 9

Unhappy Проблем с приятелка ..Помощ

Здравейте. Проблемът е там, че в предишното училище (вече съм 8 клас и се местя в ново) имах много добра приятелка, чувахме се по телефона всеки ден, споделяхме всичко и с никой друг не съм се смяла така както с нея. Пасвахме си идеално. Когато училището свърши, не излизахме, все по-рядко се чувахме. Тя излизаше с нейни приятели, дошли си от Италия. Положението все още е такова. Не ми се е обаждала от толкова дълго време. Не знам какво прави. Миналия месец се бяхме засекли и видяли навън, но нищо вече не беше същото. Не си говорехме свободно като преди. Сякаш има някакво напрежение между нас. Аз също не съм й се обаждала. Искам тя да се сети за мен, но така и не го прави. Не разбирам какво става, аз наистина я обичах като приятелка, смеехме се много заедно и я ценях. Моля дайте някой съвет ... (

Цитирай Първоначално написано от Lana20 Виж мнението
    Аз също не съм й се обаждала. Искам тя да се сети за мен, но така и не го прави.
    Докато имате такова мислене никоя от вас няма да се обади! Все някой трябва да го направи, а е много възможно тя да мисли по същия начин.

Голям фен Аватара на Ouroboros
    Има хора, които се появяват в живота ти за определено време. Независимо колко сте близки, идва момент в който по една или друга причина се разделяте. Колкото и гадно да е. Просто не държат толкова на теб колкото ти на тях. Или обратното.
    А има и хора, с които може да не се чуваш и виждаш с месеци, години, и пак да знаеш че при нужда винаги ще можеш да разчиташ на тях и никога няма да изгубите връзката помежду си.

Servus Dei Мега фен Аватара на inewton
    Град
    Sedes Sancti Petri
    Човек се ражда сам и умира сам. Не знам защото толкова се вживявате като изгубите приятел(и).

Голям фен Аватара на Ouroboros
    ^защото би било много по-приятно да прекараш живота си с близки хора до теб

Servus Dei Мега фен Аватара на inewton
    Град
    Sedes Sancti Petri
    Зависи от отделния индивид. На мен например не ми трябват повече от 1-2 близки човека.
    Само че и не се привързвам към тях. Правил съм вече такава грешка с чичо си. И като почина, 1-2 седмици не можах да го прежаля. Затова по- добре е да не се привързваш към никого.

Мега фен Аватара на DieselBlood
    Град
    Въъъъ,маняк,ни знам ве!
    Трогателна история.
    Сега сериозно. Не можеш да очакваш, че всичко ще е както преди. Аз също имах приятели (или поне така си мислих) от прогимназията. Но вече не се виждаме, нито се чуваме. Единият е в Германия и се връща рядко, другия замина да работи в София. Така че, свиквай.
    http://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=220394
    една велика тема

Боже,който си на небето,върни ни 2pac и си вземи Джъстин Бийбър!!!!

Голям фен Аватара на Seattle
    Град
    Seattle, WA
    Цитирай Първоначално написано от Ouroboros Виж мнението
    Има хора, които се появяват в живота ти за определено време. Независимо колко сте близки, идва момент в който по една или друга причина се разделяте. Колкото и гадно да е. Просто не държат толкова на теб колкото ти на тях. Или обратното.
    А има и хора, с които може да не се чуваш и виждаш с месеци, години, и пак да знаеш че при нужда винаги ще можеш да разчиташ на тях и никога няма да изгубите връзката помежду си.
    Това обобщава ситуацията. Много истини има, прочети го няколко пъти ако трябва. Приемаш го и ппродължаваш напред, иначе ще те грезе и грезе. Времето лекува такива рани, до някаде. Съсредоточи се към други приятели, хобита, занимавки.

Супер фен Аватара на NissaN
    Това е заради новото училище.Когато в осми клас отидох в друго училищи след това бившите ми съученици от основното на които съм помагал като на братя нито ме поздравяват все едно не се познаваме ама им е.ах майката и от новото училище си имам нови истински приятели.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си