Здравейте! Имам нужда от съвет, не съм попадала досега в такава ситуация.
Излизам с едно момче отскоро, на 25 е, аз на 21. Сериозен е, отговорен, доста мил с мен, виждам, че взима насериозно връзката ни. Но онзиден се случи това:
Събирахме се в общи приятели на рожден ден, алкохол, музика... и двамата пийнахме. Дори не знам от какво той се разпали и започнахме да се караме на тема бившите ми, какво точно съм правила с тях, какъв е бил сексуалният ни живот, започна да ми се сърди, едва ли не ме обиди, че съм к*рва, макар и да не го е казвал директно.(А аз изобщо не съм имала много мъже в живота си и той го знае) Както и да е, простих, реших, че е от алкохола. А и той се извини когато изтрезня.
Снощи излизахме на дискотека, него му беше супер весело, пи доста. Прибрахме се и си легнахме, но той пак подхвана темата от предния път, аз вече се разпалих и му отговорих по-рязко, че това е минало и не трябва да рови постоянно там. И той ме бутна,каза да не го докосвам, нарече ме тъпанарка, да ходя да го духам на някой. Аз станах, събрах си нещата и си тръгнах. Не можех да си представя, че мога да чувам подобно нещо. На другата сутрин ми се молеше, извиняваше се, но аз бях твърда, че искам да се разделим. Той го обърна на агресия като видя, че не става с добро, че едва ли не се правел на шут само да се върна, а аз не съм го отразявала. Аз се обидих още повече, той пак започна да ми се моли. В момента съм на кръстопът, от една страна го виждам, че наистина ме иска в живота си, че има чувства, аз също имам към него и затова ми е трудно да го оставя, но нормално ли е така да се държи? Алкохолът оправдава ли го? Дали няма да ми посегне някой път? Постоянно ми казва как всичко ще се промени. Моля за съвет, какво да правя. Благодаря ви