- Форум
- По малко от всичко
- Спорт и здраве
- Войник ДО ЖИВОТ !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Здравейте пише ви З.Д. от Шумен .... едно отчаяно от живота момче ! На 19 год съм и искам да се консултирам и да искам съвет от вас къде мога да отида да служа ... всмисъл нещо повече от войник ... някой спецялен отряд ли и аз нз какво .... където да съм дето се вика цял живот ...да живея да се уча генерал ли да ставам нз ... ей така ако ще 2 год да стоя 1 седмица почивка да имам да се връщам в града си ! Искам да се изолирам от реалния и истенски живот поне до 30 35 годишна възраст !! Аз съм 190 / 89 кг ... боксьор бях до преди няколко месеца ...мъжко момче съм но съм пък и много суетен ! Проблема е там ,че незнам какво става с мен но побелява ми малко косата , а съм толкова млад.. имам и други проблеми ! Отдавна съм си наумил да посветя живота си на нещо подобно ... къде и как да отида ?! ...
за спец. частите не си избираш ти, а теб те избират след определен стаж в армията или полициятамного помисли преди да направиш нещо, защото те връзват с договори с години за една миризлива заплата. не, че е нещо лошо и аз съм мислил много по въпроса, но да издържаш семейство само с тая заплата не става...
разпитай и се разрови из интернет за френския легион http://legion-etrangere.hit.bg/
Успех!
Благодаря ти за информацията... не ме интересуват парите ... семейството ми е заможно така да се изразя ... хах не искам семейство
искам да се отдам изцяло и да се отделя от реалния живот ,жените децата и тн. !!
явно си афектиран в момента от нещо, но ти си знаеш най-добре, премисли го, успех![]()
Ако наистина искаш строг режим може да отидеш в НВУ "Васил Левски"
но да знаеш, че там си е жива гонка ...
След успешното му завършване ставаш офицер ...
Повече в гуугъл![]()
На мен мечтата от 6 годишен ми е и продължава да бъде да стана Specnaz в русия![]()
Тихина? Само легенди оттам мойEast Coast е техен ххахах
Баща ми е служил в Тихина. Няма да казвам, че е "изрод".![]()
Задължително ли трябва да е армията?Първоначално написано от SoldierForLife
Ако ти стиска - СОБТ, но на 19 години силно се съмнявам да те вземат. Едно време се бях замислил за там, но пусти му късмет-късоглед съм.
Помисли добре. Отвън нещата изглеждат интересни но ако си вътре в системата, изглеждат по съвсем друг начин и разочарованията са големи.
А искаш работа в БА, най-добре се запиши в някое висше военно училище - Военна академия "Г.С. Раковски" - София; Национален военен университет"В. Левски" - Велико Търново; Висше военноморско училище "Н.Й. Вапцаров" - Варна.
А защо не и академията на МВР - София.
Абе вие сте бахти ненормалниците![]()
Какви легиони, какви глуспоти... На 19 години живота е пред теб, ти ще ставаш войник... Аз бих ти препоръчал да си запишеш час при някой психолог да обсъдите проблемите ти и да те надъха малко за нормален живот.
О това френски легион е да "абдикираш" от живота си, ако се казваш например Иван, влезеш ли там вече не си Иван... Не се преибираш със седмици, под стрес си постоянно. Но все пак живота си е твой. Seek help![]()
Да влезеш в чуждестранния легион е една от най-големите глупости които можеш да направиш с живота си ^^![]()
0.о наистина си куражлияПървоначално написано от plamentigaraa
Ама май трябва да ти разбия надеждите
мисля, че взимат само хора с руско гражданство и т.н
И аз мисля така !Първоначално написано от ZipFail
Ако си решил да си военен твърдо >> поне бъди български войник !
Аз също искам военен, но съм мераклия на ввму![]()
Батко, специално на теб казвам, а и на всички останали, които хранят надежди за българската армия - заебете. Остаряла работа. Видял съм достатъчно неща, имам познати във Търново, познавам летци, моряци.Първоначално написано от zero
По-добре се насочете към нещо друго. Не си струва. Да бяхме поне някаква богата държава, която отделя пари за отбраната, прави учения и т.н. А те - седят по цял ден в поделението и те карат да метеш с метлата. Като изметеш - да прекопаеш градинката пред щаба. Ем тва е. Аз се бях разочаровал преди доста време, затова не правете грешни избори.
Така, като бивш военен, подадох си рапорта преди има-няма 4 месеца, преди да напусна бях с чин старши лейтенант и бях командир на взвод в 65 МСРО "Тихина". Това подразделение вече не е това което беше някога. В в момента основният състав е от капут, не от войници От колеги в други подразделения знам че и при тях положението е подобно. След предварителната подготовка 90% от бъдещите "защитници" на България не знаеха как се сглобява или разглобява автомат, имаше и рекордьори които го разглобяваха за по 2 минути![]()
:shock Да не говориме че по-голямата част от командния състав въпреки че трябва да са в долението, тях ги няма. А ако 500 лв. те удовлетворят като пари? толкова взима един прост сотаджия, освен това армията ни я чака още едно намаляване на бичния състав. Аз се чудя защо направо не я разформират. 6 години в НАТО направиха това което Ньойския оговор не успя да направи.
А отностно чуждестранните легиони - чужденци се приемат във Френският легион, Руската армия - подразделенията в Южна Осетия и Абхазия, Турската и Израелската армия.
Най-добри са парите във Френският многонационален легион, но пък ако искаш да станеш истински войник ходи в Южна Осетия и Абхазия, документи можеш да подадеш в посолството на Русия. Аз все още не съм се решил, но мисля да го направя, той като голяма част от колегите ми в Тихина отидоха там.
ПП 1n5ub0rd1na73 поздрави на баща ти от един бивш тихинианец. И не сме такива уроди, просто държиме малко повечко на реда и дисциплината от колкото другите, защото условията в които ние раотим са доста по-опасни. А и също така, военната служба довежда до известни психични отклонения![]()
![]()
![]()
![]()
Това последното е майтап.
I want you to remember that no bastard ever won a war by dying for his country. He won it by making the other poor, dumb bastard die for his country.
Не навсякъде е така! Калеко ми е капитан в спец.частите така да го кажа.Неговите хора ходят по 40 км на ден,по цял ден лицеви,стрелба,бягане,упра нения.Работата не е чак толкова забутана както ти казваш.Вярно че в някои градове е така!
рецисивен белег е косата ти да побелява към 20-25 годишна възраст нормално е![]()
(#) ...thats a cookie...
мисля че треа да премислиш нещата
.
Лазерно гравиране на плочки, запалки Zippo и други предмети по избор!
За повече информация посетете >>> http://gravirane.pulslight.net/ <<<
.
Искам да замина в Русия но там приемат ли чужденци ... нямам гражданство
Ожени се за рускиня ...Първоначално написано от SoldierForLife
![]()
K O 6 M A R AПървоначално написано от tuning.bg
www profarmy bg oneofus_dog сложи си наклонените черти и точките има пълно описание на това което ти е необходимо ако мислиш че ще избягаш от реалния свят ще стане точно обратното ще видиш неща които много хора не виждат за цял живот и то по съкратената процедура !!
Обичай не този, който ти казва
"Обичам те", а този, който те пита
"Обичаш ли ме"!
http://www.youtube.com/watch?v=CX4LVF0u6ls
Търся нещо много по-елитно,по-трудно от нашите смешници ... твърде големи умения имам и трябва да се стремя нагоре ( Русия , Франция) ,а не да се почесвам в БГ армията!Първоначално написано от ChessLAB
Първоначално написано от SoldierForLife
момче ти зле ли си колко време ще стоиш в тоя форум още а да си чувал за френски легион ..........
Разбира се че знам за френския легион но там нямам переспектива и осъвършенстване ,а ако отида в Абхазия или Южна Осетия после сиг ще имам шансове да се добера до СБУ АЛФА или някой спецназПървоначално написано от nbb
момче ти зле ли си как че в френският легион нямаш никфа преспеткива ти чувашли се беПървоначално написано от SoldierForLife
в спецназ неможе да влезнеш поради простата причина че не си руснак
![]()
Точно това имах предвид ако отида в Абхазия или Осетия ще имам преференции ще мога да подам документи за поданство (гражданство) след някоя друга година ... а ще съм доволен ако ми кажеш какво следва след като завърша френския легион в периода 5 години , освен че съм събрал някой лев във джоба ( изобщо не ме блазнят парите дори и милион да ми предложат принципно)