иЗсъхне
кЪна
оправи си малко писането първо
второ, какъв е естественият цвят на косата ти? боядисвана ли е преди?
ако не е боядисвана и си естествено рус има шанс зелената боя да хване и без изрусяване
поне при мен се получи със синя боя без изрусяване преди време, де-естественият ми цвят е тъмно рус
ако косата ти е по-тъмна, те съветвам да отидеш на фризьор и да ти сложат руса амонячна боя-не е необходимо да е супра; ако косата ти е черна или много тъмно кестенява, може да се наложи и супра, но се опитай да избегнеш това-косата много се уврежда
разбира се, можеш да си купиш руса боя и от магазина и да се боядисаш сам, но от личен опит... мисля че на фризьор е по-добре
за да хване боята, косата ти трябва да е светла / от моя дългогодишен

опит не е нужно косата ти да е адски руса, а нещо такова например
http://haircolorideaspictures.com/la...Pictures-3.jpg /
:: но отново, всеки косъм е различен и това, което върши работа за едни може да не работи за теб;
оттам нататък, трябва да си купиш зелена боя за коса-продават се в На тъмно и Метъл хевън
аз препоръчвам боите на Directions, продават се само в Метъл хевън / май / в едни бурканчета и струват 13 лева мисля
пробвала съм и тези на Stargazer, но не съм особено доволна от тях, въпреки че имам една позната, която ги ползва от доста време и постига доста наситени цветове
след като се сдобиеш с боята Д: я нанасяш / за това не мисля че ще ти е необходимо посещение във фризьорски салон, вероятно ще се справиш и сам /
на опаковките обикновено пише да стоиш към 30-тина минути, но това е малко безсмислено, при положение че тези бои / безамонячните като Stargazer и Directions / са напълно безвредни-аз обикновено стоя 2-3 часа, но се е случвало да стоя и цяла нощ
така че, ако стигнеш до тая стъпка xD според мен остави боята за час-два
това е от мен, дано да съм помогнала
и да, съвсем в реда на нещата си е да искаш зелена коса на 15

не се тревожи
майка ти едва ли ще получи удар, споко... щом моята не получи като ме видя със синя коса преди време, когато бях г/д на твоята възраст... xD