.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 7 от общо 7

Unhappy Помощ ! Не знам какво да правя !

Таа... Това ми е първата тема тук и малко ме е срам, но виждам че има много хора които ще ти помогнат тук.
    На 17 години съм и това е историйката.
    Днес излязох с приятелката си късно след полунощ и отидохме на едно място да гледаме звездите. Стояхме малко гушнати и просто се отдадохме на страстите. Тук няма да влизам в подробности защото нищо не се случи. След това я попитах дали иска да го направим и тя се съгласи. Прибрахме се , взехме си пари, дрехи и т.н. и отидохме да купим презервативи. Следкато ги взехме се отправихме към един апартамент. Оправихме леглото, легнахме и бавно се впуснахме в секс. Таа първия път беше с презерватив и всичко беше окей нали. Понеже бяхме с едни Long Love (забравих марката) го правихме доста време иии дап. Поспахме малко час-два и след това се събудихме. Говорехме си малко и я попитах дали иска пак и тя се съгласи (horny as f*ck) обаче не открихме презервативите и тръгнахме без. Беше наистина много по хубаво ! Но... в началото трудно го вкарах и мен леко... ами не че ме болеше ами ми беше неприятно но след това като забързах всичко беше окей (не съм свършвал вътре!). Таа след известно време пак тръгнахме без този път ми беше пак някак неприятно в началото но после беше страхотно. Таа и двамата сме аматьори и не го бяхме правили от година някъде и за първи път ми се случи нещо което в момента ме дразни много. Ами преди тези пъти без презерватив ,,той" беше окей. После обаче ми беше много трудно да го прибирам понеже главичката ми е малко чувствителна (предполагам при всички мъжки индивиди е така) и сега леко се показва и ми дразни като се допира до някакъв плат. Таа да не сме прекалили ? Дали е трябвало след толкова време да го правим 3 пъти наведнъж ? Честно казано обясних на майка си (тя е печена и ме разбра) и ми каза да се въздържам малко. Да изчакам няколко дни да ми мине. Таа... Какво ще кажете вие? Какво да правя ?

Моля за извинение ако съм нарушил някоя точка във форума !

Мега фен Аватара на DarkTemplar
    Протрил си се. Другия път вземете лубрикант и проникването ще е по-лесно
    Welcome to the Jungle...

Обаче ще си мине само нали ? Беше ни първи път без презерватив.

ДА претрил си се !!

Благодаря ви ! Но след колко време ще се оправи ? Трябва ли да се притеснявам за нещо друго ?

Внимавай за чичко спин

нищо ти няма. до ден-два си окей според мен

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си