.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 42 от общо 42
    Мега фен Аватара на tori
    Цитирай Първоначално написано от sladura89 Виж мнението
    Педофил е човек, който има сексуални намерения към деца, за деца се смятат хора, които не са навлезли в пубертета, а на 16 години те даже да не кажа, че вече са си преминали пубертета, така че не смятам, че има такова нещо, а пък законодателството казва, че ако е над 14 години няма проблем, вече друг е въпросът от морална гледна точка и дали момчето си има принципи момичето да е поне на 18 пълнолетна!
    Всъщност, ако родителите ѝ не го харесат, винаги могат да го съдят за педофилия, докто щерката е непълнолетна. Реално, ако тя се заяде и реши, че "е изнасилена", щото оня я е издразнил, въпросния може да лежи. (тук отварям една скоба и вмятам, че родителите имат и власт над детето си. Разбирай даже и, че малко хора под 18 се издържат сами.) Реално до 18 тя се води дете. И като такова, родителите имат юридическото право да правят каквото сметнат за добре за нея. В болница хора до 18 биват подписвани от родителите си, състоянието се съгласува с родителите/настойниците. Един най-прост бележник в училище даже се подписва от родител.
    Авторката Е дете за прокурорите и твай. Това е правовият аспект на връзката. Оттам насетне следва моралния чак. За мен специално едни 9 години са ми половината живот, почти. (тва като майка ми, която казва "ама тя само с 10 години е по-голяма от теб..." Да, бе, но тва ми е точно половината живот.) Знаеш ли за половин живот колко опит се натрупва? Хората са на различни етапи, няма как да има кавото и да е. А ако оня е на нейния акъл и интереси, значи нещо здраво куца. Когато бая по-голям човек е с дете, значи че с негови връстници нещата не се получават, разбираш ли? Едно 25-годишно момиче не иска кой знае колко много, колкото и да се опитвате да го изкарате обратното.
    Не че не е възможно да има връзки с такава разлика - напротив. Но между хора на по-голяма възраст. Когато и двамата вече гледат в една посока. На тия години разликата е твърде много, не иде. Както казах - тя ще се зажени за него като завърши и после ще си бие главата, че е изпуснала да се наживее.

Мега фен Аватара на LoveInfect
    Цитирай Първоначално написано от sladura89 Виж мнението
    Педофил е човек, който има сексуални намерения към деца, за деца се смятат хора, които не са навлезли в пубертета, а на 16 години те даже да не кажа, че вече са си преминали пубертета, така че не смятам, че има такова нещо, а пък законодателството казва, че ако е над 14 години няма проблем, вече друг е въпросът от морална гледна точка и дали момчето си има принципи момичето да е поне на 18 пълнолетна!
    Ми да такъв е закона, така че... въпреки че съм бая далеч от закони и разни обвинения. Интересно ми е обаче как веднага него оплювате, както и да е
    Мерси за всички отговори. Някои от тях отговориха на въпросите ми

Мега фен Аватара на tori
    Него оплюваме, защото - както казах - ако по-голям е с много по-малък, проблема обикновено е в по-големия. Ако не можеш да си хванеш приятел/ка на твоята (или приблизително близка) възраст, значи нещо в теб куца. Казаха ти горе, че е нормално на тия години да смяташ, че ще намериш по-различно отношение от голям човек, дори той да ти е по-интересен от връстниците. Реално големия има възможност да има повече опит и да е по-уравновесен, но не винаги е така. Има хора на години за деца, но с акъл на такива.
    Не отричам, обаче, и че по-малкия също може да има вина. Не малко са примерите за момиченца, които са си повярвали и имат нужда да се доказват на себе си и околните като Лолитки. Съответно почват сеирите - имам позната, която разведе един мъж и после го заряза след година и малко връзка за "по-як". Оня ѝ бил омръзнал нещо. Въобще, за мен има малък шанс успеваемост подобно начинание, но това вероятно са предразсъдъци.
    Главата и връзката са си твои, определено, но като човек, видял подобни връзки отстрани, мога да кажа, че е възможно да е опасен за теб. Чухме за достатъчно физически наранени по-малки момичета по новините. Вярно - не го познавам, но реално е потенциално опасен. Единствения съвет е да мислиш с главата си, а не със задника. Или с глава в задника, щото това е още по-опасно.

И специално за родителите винаги можеш да опипаш почвата като представиш пример за приятелка, която не,познават и по-голямо момче. Вече, ако са благосклонни, може да се получи и да ги запознаеш. Рилейтвам с +1000 запознаването особено в твоя случай.

Цитирай Първоначално написано от tori Виж мнението
    Виждам, че ако останете заедно, веднага след като завършиш, ще се зажените и ще му направиш дете. Десет години след това няма да ти се седи вкъщи вече, а ще хукнеш да излизаш, щото не си се наживяла. И ще се разделите с бой.
    Напълно съм съгласен,но искам да добавя нещо Авторката може ли да ми отговориш на един въпрос който ме тормози?
    Даже пробвай да си го зададеш сама ... какво прави този човек с теб?

вие изкарате този на 25, все едно е на 30, 35. На 25 си още младеш. А повече на 25 са си момчета. На 25 още може висшето си да кара, да го издържат родителите в някаква степен.

Мега фен Аватара на LoadRunner
    ква е разликата между 25 и 30 можеш ли да ми кажеш, искаш да кажеш че на 30 не може да е същото, така ли?
    9 годни не е никаква разлика особено на мъж към жена и особено ако тя е вече над 20

оппа, не съм прочел тази на колко е тцтц
    та била на 16
    еми може да има проблем понеже с 16 год пикла няма за какво да се говори или всичко ще се изчерпа в рамките на месец
    и после само хахаха хихихи и '"не мога да понасям наще"
    "не ме пускат до късно"" и тем подобни 16 годишни мисли, които много много няма да греят 25+ годишен тип

Мега фен Аватара на haritov
    Град
    системата дегоба
    имал съм подобни вземания давания ама тя беше на 18

това променя нещата
    В живота си нивга не бях се надявал на толкова мил комплимент:покани ме Дявола — старият Дявол — в дома си на чашка абсент.Свещта очертаваше острия профил със ивица златни лъчи и пускайки кръгчета дим,Мефистофел ме гледаше с влажни очи.Наля от абсента,сърдечно се чукна със мен, и пускайки пушек на синкави ленти, прониза ме с поглед зелен.

Цитирай Първоначално написано от LoadRunner Виж мнението
    ква е разликата между 25 и 30 можеш ли да ми кажеш, искаш да кажеш че на 30 не може да е същото, така ли?
    9 годни не е никаква разлика особено на мъж към жена и особено ако тя е вече над 20
    Все едно питаш каква е разликата между 15 и 20 годишен. Ами може, да.

Мега фен Аватара на Ewok
    Град
    The Moon of Endor
    Цитирай Първоначално написано от LoveInfect Виж мнението
    имайки на впредвид че
    мммм
    <3

Цитирай Първоначално написано от Ewok Виж мнението
    мммм
    <3
    тя била туркиня
    не знаеш ли че беше писала че в нейното село се възмущавали как българите колели прасета жестоко
    а в корана пишело че овцете трябвало да ги колят с МНОГО остър нож и то бързо

Цитирай Първоначално написано от LoadRunner Виж мнението
    тя била туркиня
    не знаеш ли че беше писала че в нейното село се възмущавали как българите колели прасета жестоко
    а в корана пишело че овцете трябвало да ги колят с МНОГО остър нож и то бързо
    Нещо лошо?

Авторке, след като толкова те интересува общественото мнение, значи не е за теб тази връзка. В твоя случай даже и родителите ти май са против, та това дали си непълнолетна или (как го каза) "полупълнолетна?" няма много сила, все пак те те гледат, те те издържат, ще слушаш. А това за зрялостта го говори всяка твоя наборка като си намери батко.

Иначе останалите говорите със заучени фразички, които се срещат във всяка една подобна тема тук. Ако си падал по нея, значи просто никоя наборка няма да му върже? Интересно колко от вас биха се хванали с някого, само понеже ви се е вързал?
    Както и това с наживяването, не всички обичат кОпони и пиянстване по цели дни и да се будят до различни на сутринта, за някои да "живееш" е именно това, да създадеш семейство и да си прекарваш времето с тях. Това, че имаш мъж/жена и дете вкъщи, не означава, че живота ти е свършил.

Супер фен Аватара на sladura89
    Всъщност, ако родителите ѝ не го харесат, винаги могат да го съдят за педофилия, докто щерката е непълнолетна. Реално, ако тя се заяде и реши, че "е изнасилена", щото оня я е издразнил, въпросния може да лежи. (тук отварям една скоба и вмятам, че родителите имат и власт над детето си. Разбирай даже и, че малко хора под 18 се издържат сами.) Реално до 18 тя се води дете. И като такова, родителите имат юридическото право да правят каквото сметнат за добре за нея. В болница хора до 18 биват подписвани от родителите си, състоянието се съгласува с родителите/настойниците. Един най-прост бележник в училище даже се подписва от родител.
    Авторката Е дете за прокурорите и твай. Това е правовият аспект на връзката. Оттам насетне следва моралния чак. За мен специално едни 9 години са ми половината живот, почти. (тва като майка ми, която казва "ама тя само с 10 години е по-голяма от теб..." Да, бе, но тва ми е точно половината живот.) Знаеш ли за половин живот колко опит се натрупва? Хората са на различни етапи, няма как да има кавото и да е. А ако оня е на нейния акъл и интереси, значи нещо здраво куца. Когато бая по-голям човек е с дете, значи че с негови връстници нещата не се получават, разбираш ли? Едно 25-годишно момиче не иска кой знае колко много, колкото и да се опитвате да го изкарате обратното.
    Не че не е възможно да има връзки с такава разлика - напротив. Но между хора на по-голяма възраст. Когато и двамата вече гледат в една посока. На тия години разликата е твърде много, не иде. Както казах - тя ще се зажени за него като завърши и после ще си бие главата, че е изпуснала да се наживее.
    То не пречи и след като е над 18 да излъже, че е била насилена и пак да заведе дело!
    Ами хора всякакви едни на 18 се държат като 40 годишни, а други на 30 се държат като 15 годишни и са запазили детското в тях, за което няма лошо! На който каквото му харесва! И аз съм на мнение, че момичето трябва да е поне на 18, ама пак мъжът ако е вече на около 40 би било малко прекалено! Но, ако се обичат и си допадат тяхна си работа, стига някой да не използва другия!

Цитирай Първоначално написано от LoveInfect Виж мнението
    Ми да такъв е закона, така че... въпреки че съм бая далеч от закони и разни обвинения. Интересно ми е обаче как веднага него оплювате, както и да е
    Мерси за всички отговори. Някои от тях отговориха на въпросите ми
    Моля пак заповядай!

Него оплюваме, защото - както казах - ако по-голям е с много по-малък, проблема обикновено е в по-големия. Ако не можеш да си хванеш приятел/ка на твоята (или приблизително близка) възраст, значи нещо в теб куца. Казаха ти горе, че е нормално на тия години да смяташ, че ще намериш по-различно отношение от голям човек, дори той да ти е по-интересен от връстниците. Реално големия има възможност да има повече опит и да е по-уравновесен, но не винаги е така. Има хора на години за деца, но с акъл на такива.
    Не отричам, обаче, и че по-малкия също може да има вина. Не малко са примерите за момиченца, които са си повярвали и имат нужда да се доказват на себе си и околните като Лолитки. Съответно почват сеирите - имам позната, която разведе един мъж и после го заряза след година и малко връзка за "по-як". Оня ѝ бил омръзнал нещо. Въобще, за мен има малък шанс успеваемост подобно начинание, но това вероятно са предразсъдъци.
    Главата и връзката са си твои, определено, но като човек, видял подобни връзки отстрани, мога да кажа, че е възможно да е опасен за теб. Чухме за достатъчно физически наранени по-малки момичета по новините. Вярно - не го познавам, но реално е потенциално опасен. Единствения съвет е да мислиш с главата си, а не със задника. Или с глава в задника, щото това е още по-опасно.

И специално за родителите винаги можеш да опипаш почвата като представиш пример за приятелка, която не,познават и по-голямо момче. Вече, ако са благосклонни, може да се получи и да ги запознаеш. Рилейтвам с +1000 запознаването особено в твоя случай.
    Може просто човека да си пада по по-млади момичета да не иска на неговите години! Едни си падат по по-големи други по наборки, трети по по-малки! Аз примерно имам приятелки в случая говорим за само приятели, които са значително доста по-малки от мен, но пък си се разбираме добре! Вече както казах някой от тях да не е с психични отклонения и единия да не използва другия! Ако са си сродни души или си подхождат дори и по-голямата разлика не е проблем!

Цитирай Първоначално написано от golemiq_korab_minava Виж мнението
    вие изкарате този на 25, все едно е на 30, 35. На 25 си още младеш. А повече на 25 са си момчета. На 25 още може висшето си да кара, да го издържат родителите в някаква степен.
    +1

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си