- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- 9 години разлика
Всъщност, ако родителите ѝ не го харесат, винаги могат да го съдят за педофилия, докто щерката е непълнолетна. Реално, ако тя се заяде и реши, че "е изнасилена", щото оня я е издразнил, въпросния може да лежи. (тук отварям една скоба и вмятам, че родителите имат и власт над детето си. Разбирай даже и, че малко хора под 18 се издържат сами.) Реално до 18 тя се води дете. И като такова, родителите имат юридическото право да правят каквото сметнат за добре за нея. В болница хора до 18 биват подписвани от родителите си, състоянието се съгласува с родителите/настойниците. Един най-прост бележник в училище даже се подписва от родител.
Авторката Е дете за прокурорите и твай. Това е правовият аспект на връзката. Оттам насетне следва моралния чак. За мен специално едни 9 години са ми половината живот, почти. (тва като майка ми, която казва "ама тя само с 10 години е по-голяма от теб..." Да, бе, но тва ми е точно половината живот.) Знаеш ли за половин живот колко опит се натрупва? Хората са на различни етапи, няма как да има кавото и да е. А ако оня е на нейния акъл и интереси, значи нещо здраво куца. Когато бая по-голям човек е с дете, значи че с негови връстници нещата не се получават, разбираш ли? Едно 25-годишно момиче не иска кой знае колко много, колкото и да се опитвате да го изкарате обратното.
Не че не е възможно да има връзки с такава разлика - напротив. Но между хора на по-голяма възраст. Когато и двамата вече гледат в една посока. На тия години разликата е твърде много, не иде. Както казах - тя ще се зажени за него като завърши и после ще си бие главата, че е изпуснала да се наживее.
Него оплюваме, защото - както казах - ако по-голям е с много по-малък, проблема обикновено е в по-големия. Ако не можеш да си хванеш приятел/ка на твоята (или приблизително близка) възраст, значи нещо в теб куца. Казаха ти горе, че е нормално на тия години да смяташ, че ще намериш по-различно отношение от голям човек, дори той да ти е по-интересен от връстниците. Реално големия има възможност да има повече опит и да е по-уравновесен, но не винаги е така. Има хора на години за деца, но с акъл на такива.
Не отричам, обаче, и че по-малкия също може да има вина. Не малко са примерите за момиченца, които са си повярвали и имат нужда да се доказват на себе си и околните като Лолитки. Съответно почват сеирите - имам позната, която разведе един мъж и после го заряза след година и малко връзка за "по-як". Оня ѝ бил омръзнал нещо. Въобще, за мен има малък шанс успеваемост подобно начинание, но това вероятно са предразсъдъци.
Главата и връзката са си твои, определено, но като човек, видял подобни връзки отстрани, мога да кажа, че е възможно да е опасен за теб. Чухме за достатъчно физически наранени по-малки момичета по новините. Вярно - не го познавам, но реално е потенциално опасен. Единствения съвет е да мислиш с главата си, а не със задника. Или с глава в задника, щото това е още по-опасно.
И специално за родителите винаги можеш да опипаш почвата като представиш пример за приятелка, която не,познават и по-голямо момче. Вече, ако са благосклонни, може да се получи и да ги запознаеш. Рилейтвам с +1000 запознаването особено в твоя случай.
вие изкарате този на 25, все едно е на 30, 35. На 25 си още младеш. А повече на 25 са си момчета. На 25 още може висшето си да кара, да го издържат родителите в някаква степен.
ква е разликата между 25 и 30 можеш ли да ми кажеш, искаш да кажеш че на 30 не може да е същото, така ли?
9 годни не е никаква разлика особено на мъж към жена и особено ако тя е вече над 20
оппа, не съм прочел тази на колко е тцтц
та била на 16
еми може да има проблем понеже с 16 год пикла няма за какво да се говори или всичко ще се изчерпа в рамките на месец
и после само хахаха хихихи и '"не мога да понасям наще"
"не ме пускат до късно"" и тем подобни 16 годишни мисли, които много много няма да греят 25+ годишен тип
имал съм подобни вземания давания ама тя беше на 18
това променя нещата
В живота си нивга не бях се надявал на толкова мил комплимент:покани ме Дявола — старият Дявол — в дома си на чашка абсент.Свещта очертаваше острия профил със ивица златни лъчи и пускайки кръгчета дим,Мефистофел ме гледаше с влажни очи.Наля от абсента,сърдечно се чукна със мен, и пускайки пушек на синкави ленти, прониза ме с поглед зелен.
Авторке, след като толкова те интересува общественото мнение, значи не е за теб тази връзка. В твоя случай даже и родителите ти май са против, та това дали си непълнолетна или (как го каза) "полупълнолетна?" няма много сила, все пак те те гледат, те те издържат, ще слушаш. А това за зрялостта го говори всяка твоя наборка като си намери батко.
Иначе останалите говорите със заучени фразички, които се срещат във всяка една подобна тема тук. Ако си падал по нея, значи просто никоя наборка няма да му върже? Интересно колко от вас биха се хванали с някого, само понеже ви се е вързал?
Както и това с наживяването, не всички обичат кОпони и пиянстване по цели дни и да се будят до различни на сутринта, за някои да "живееш" е именно това, да създадеш семейство и да си прекарваш времето с тях. Това, че имаш мъж/жена и дете вкъщи, не означава, че живота ти е свършил.
То не пречи и след като е над 18 да излъже, че е била насилена и пак да заведе дело!
Ами хора всякакви едни на 18 се държат като 40 годишни, а други на 30 се държат като 15 годишни и са запазили детското в тях, за което няма лошо! На който каквото му харесва! И аз съм на мнение, че момичето трябва да е поне на 18, ама пак мъжът ако е вече на около 40 би било малко прекалено! Но, ако се обичат и си допадат тяхна си работа, стига някой да не използва другия!![]()
Може просто човека да си пада по по-млади момичета да не иска на неговите години! Едни си падат по по-големи други по наборки, трети по по-малки! Аз примерно имам приятелки в случая говорим за само приятели, които са значително доста по-малки от мен, но пък си се разбираме добре! Вече както казах някой от тях да не е с психични отклонения и единия да не използва другия! Ако са си сродни души или си подхождат дори и по-голямата разлика не е проблем!![]()