Цитирай Първоначално написано от Mоnstera Виж мнението
Ам ... в очите на закона до навършване на 18 години си дете ... а по възрастен ако прави секс с дете как се нарича .. ?
Добре да оставим това настрана, имате голяма разлика какво мислиш че му се върти в главата ?? Сега (предполагам) мисли къде ще работи и живее, дори и да е с теб за повече време ще сте на различни етапи на развитието си. Ти сега (пак предполагам) ще се чудиш какво ще учиш в по нататък, ще искаш да следваш мечтите си и т.н. докато това стане и ти ще искаш да гониш мечти той ще иска вече семейство и вече ще има кариера и ще е стабилен (това е ако останете заедно, което не ми се вярва ама все пак ..)
Все пак ми се иска да разбера твоето виждане, какво мислиш че той очаква от теб, дали ако започнеш да се виждаш с 9години по-голям ще си щаслива, и дали той ще ти дава подкрепата от която се нуждаеш.
В очите на закона, след навършване на 16 се водя полупълнолетна (има го този термин) , но няма значение въпросът е че такава връзка е законна. Аз не виждам проблем в това той да се чуди какво да работи а аз да се чудя какво да уча. Имаме с него сходни интереси и разбирания и перфектна комуникация на мисли и идеи. И като че ли единствената пречка която виждам е как ще го възприемат другите, но и това си има решение.