Цитирай Първоначално написано от LoveInfect Виж мнението
Аз питам за да знам какво точно да очаквам от хората. Реакцията на обществото. Също така за нпроблеми в такава връзка за които не съм се сещала например.А аз иначе най добре си знам с какво се привличаме.
На постове от сорта на: "Неее не го прави, правиш грешка" , естественно че няма да обърна внимание. На нещо по логично - може би.
Еми пробвай се и ще видиш.
За някои неща лично трябва да се убедиш.

Аз от моя опит съм разбрала, че докато жените сме/са по-малки, имат чувството, че "заслужават" нещо повече, някой по-зрял и etc. Действително са им по-привлекателни по-големите мъже, защото уж знаят как да се държат.
В действителност, и като мине някво време, разбират, че няма значение дали си с твой набор, или с по-голям, или с по-малък, важното е мъжът да е мъж, да има възпитание, уважение, и да се държи добре и да се чувстваш отлично с него.
Това е от значение, а то не зависи изобщо от възрастта му. Има си хора на години, които никак не са зрели, и обратното.

Да, хората ще са против, приятелите ти ще са против, неговите вероятно също, нима не го знаеш?
Но ти ще видиш сама за себе си дали и как ще се получи.

Мисля, че ще е нещо моментно, просто за преживяването. Особено ако след 12ти клас решиш да се преместиш в др.град да учиш. Или ако на него вземе да му "тиктака" часовничето и реши, че иска дете, сватба, нещо по-сериозно.

В никакъв случай по-големият на години мъж не е по-добър от по-малкият обаче, ето това ти е най-важният извод, но трябва да стигнеш сама до него.