.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 9 от общо 9
    NIS88
    Guest

Мускулна маса

Свалих много килограми за кратко време, вече съм под нормата. Искам сега се оформя и да почна да трупам мускулна маса. Какво бихте ми препоръчали ? От това което знам съм се насочил към протеин. Единствено се притеснявам да не върна и мазнини/калории, че четох и подобни неща. Мислех си за Impact Whey Protein на MyProtein ? Нещо друго ? Приемам всякакви съвети

Мега фен Аватара на Rakshy
    просто тренирай и яж

"мазнини/калории" о.о няма как да не "върнеш" ккал като искаш да качваш ММ и дафък.. прочети още малко и Ракшу ти го е казал "просто тренирай и яж" в момента , по нататък може да почнеш да следиш макроси и т.н. ама атм не си усложнявай живота.

Супер фен Аватара на tochko
    Добре ти казаха отгоре-сведи нещата до нещо просто. Колкото повече опит и знания придобиваш, толкова по-малко мазнини ще качваш. Протеинът е добре, но всички препоръчват да се набавя не от добавка ами от храна.

то в протеина няма нищо лошо, но няма да видиш никва разлика, само ще си дадеш парите

трябва да тренираш и да знаеш какво правиш. това идва с времето. много дълъг път имаш да вървиш преди да има смисъл от добавки.

NIS88
    Guest
    Пропуснах да спомена, че съм вегетарианец, а знаете без месо мускули трудно...Набивам леща, ориз, извара ама явно не е същото. Все пак мерси за отговорите

Голям фен Аватара на producenta
    Цитирай Първоначално написано от NIS88 Виж мнението
    Пропуснах да спомена, че съм вегетарианец, а знаете без месо мускули трудно...Набивам леща, ориз, извара ама явно не е същото. Все пак мерси за отговорите
    яж елда тогава
    мама му!!!!!!!
    Цециии
    убивам през pc то

Цитирай Първоначално написано от NIS88 Виж мнението
    вегетарианец си щото ти се налага (имаш здравословни проблеми) или от прищявки?

и има много дори веган атлети, които са мега здрави и силни. просто трябва да си проучиш нещата, защото аз не знам как да изхранвам тялото си по вегетариански :Д

И аз имам доста комплекси на тази тема... човек не може да си избере какъв да бъде преди да се роди.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си