.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 7 от общо 7

Тема: Разбит..

Hybrid View

Супер фен
    Цитирай Първоначално написано от Maleficus Виж мнението
    Женската природа кара жените да търсят винаги по добро, всяка проява на слабост кара жените да губят уважение, а любов без уважение не може да съществува....
    Аз да речем моят мъж отдавна не го обичам...с държа го щото така ми е изгодно,но,ако намеря нещо по- подходящо веднага ще го заменя с по-доброто.Обичам и уважавам само себе си и съм прекалено безкруполна и безсъвестна,за да тичам по,който и да било мъж...Сега е време А3 да мачкам и освен това вече нямам какво да губя,така,че сега вече мога само да печеля,и всеки ,който посмее да ми се изпречи на пътя ще мина през него без да се замисля. Мъжете ме направиха такава,поне едно добро са напрвили за мен

Голям фен
    Цитирай Първоначално написано от mincheto Виж мнението
    Аз да речем моят мъж отдавна не го обичам...с държа го щото така ми е изгодно,но,ако намеря нещо по- подходящо веднага ще го заменя с по-доброто.Обичам и уважавам само себе си и съм прекалено безкруполна и безсъвестна,за да тичам по,който и да било мъж...Сега е време А3 да мачкам и освен това вече нямам какво да губя,така,че сега вече мога само да печеля,и всеки ,който посмее да ми се изпречи на пътя ще мина през него без да се замисля. Мъжете ме направиха такава,поне едно добро са напрвили за мен
    Минче, Минче...

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си