.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 39

Тема: По темата

Hybrid View

Супер фен

Cool По темата

В тема "По темата" във всеки един момент всеки може да задава ново направление на дискусията. (:

Правилото тук е кратко и ясно:
    Добре дошли са единствено потребителите, които ми се кефят. (:
    //на всички останали нека мод. ги черпи с банани! ]:-)

Темата не се очертава да бъде интересна, даже почти сигурно ще бъде тъпа и безинтересна (като мен - по мнението на мнозина тук). По всяка вероятност тук ще пишат само потребители, които се нуждаят от спешна психиатрична помощ (отново по мнението на важните "клечки" във форума). Но... това е положението.

Съвет към всички критици: бийте игнора и не четете нататък.

И те така... Инструкциите са зададени и нека "животът" на "По темата" започне сега!

Servus Dei Мега фен Аватара на inewton
    Град
    Sedes Sancti Petri
    Аз искам да ми кажеш дали още мислиш, че съм dreamwalker.
    Отдавна не съм имал възможността да общувам с теб.

Супер фен
    Нека започнем с дебат: "Редно ли бе ватманът на трамвай 5 да затвори вратите и да тръгне под носа на jghgh, по-рано днес на пазар "Красно село"?".

//е, най-много да съм се припознал и на друго момиче да му се е наложило да почака още 3-5 минути до следващия трамвай. (:

Edit:
    Цитирай Първоначално написано от inewton Виж мнението
    Аз искам да ми кажеш дали още мислиш, че съм dreamwalker.
    Отдавна не съм имал възможността да общувам с теб.
    Подозренията ми за теб бяха многократно повече шеговито ориентирани, отколкото сериозни. (:
    Всеки може да бъде dreamwalker. (:
    Последно редактирано от M**** : 08-03-2016 на 16:23

Град
    Sedes Sancti Petri
    Цитирай Първоначално написано от M**** Виж мнението
    Edit:

Подозренията ми за теб бяха многократно повече шеговито ориентирани, отколкото сериозни. (:
    Всеки може да бъде dreamwalker. (:
    Да беше казал по- рано.

Благодаря за отговора.

"По темата": Мисля, че е редно ако още не е бил тръгнал. Правило при релсовите ПС е да не спират за качване и слизане на пътници докато потеглят.

Но ми се струва, че е не е напълно случайност все да се засичаш с момичета от форума тук-там.

Мега фен Аватара на pe6oskeiborda
    предлагам темата да бъде това да измислим по каква тема да говорим
    аз съм голям почитател на темите още от малък даже отбора си бях кръстил така тема и праха ми за пране се казваше така
    обаче това не значи че темата за темите е някаква по важна от нормалните теми даже някои критици на тази тема казват че тя си няма свои идеи само за идеите на другите теми говори но аз не съм съгласен
    харесва ли ви тази тема
    ПОДЯВОЛИТЕ УСЕЩА СЕ ДОБРЕ ДА СИ ГАНГСТЕР

Супер фен
    Предполагаемата "jghgh" закъсня да се качи, чудейки се дали да го стори или не. А момчето, което я придружаваше, като че ли не му се бързаше много-много. (:

по алтернативната тема с dreamwalker - обявявам публично, че ако този потребител не пропише в най-скоро време, то аз ще припозная този профил и ще помоля съответните правоимащи да ми върнат правата и достъпа до този акаунт. (:

Град
    Sedes Sancti Petri
    В такъв случай ватманът е невинен.

Правоимащите няма да ти дадат правата защото dreamwalker e активна.

абе ей хора
    стига с този DREAMWALKER
    обсъждайте мен вместо нея
    или пък нз смайлгърл13 обсъждайте
    кво толкова ай ся

Град
    Sedes Sancti Petri
    Цитирай Първоначално написано от pe6oskeiborda Виж мнението
    абе ей хора
    стига с този DREAMWALKER
    обсъждайте мен вместо нея
    или пък нз смайлгърл13 обсъждайте
    кво толкова ай ся
    Не е изключено и ти да си dreamwalker. Докажи, че си и ще те обсъждаме.

Супер фен
    Тогава ще поддържам версията, че ми е откраднат профила. И ще настоявам да ми бъде възстановен достъпа. (:

@pe6oskeiborda
    Пешо, да знаеш - политико-икономическата обстановка в България се промени и в името на Народа до утре трябва доброволно да предадеш на мен контрола над половината си профили тук. (((:
    Последно редактирано от M**** : 08-03-2016 на 16:41

Град
    Sedes Sancti Petri
    Тогава ще поддържам версията, че ми е откраднат профила. И ще настоявам да ми бъде възстановен достъпа. (:
    Но тази тема ще съществува и лъжата ти ще бъде разкрита.

Супер фен
    Цитирай Първоначално написано от inewton Виж мнението
    Но тази тема ще съществува и лъжата ти ще бъде разкрита.
    Мне, аз ще поддържам версията, че по това време съм спял и чрез умела хакерска атака и този акаунт е бил зомбиран. (:

Град
    Sedes Sancti Petri
    Мне, аз ще поддържам версията, че по това време съм спял и чрез умела хакерска атака и този акаунт е бил зомбиран. (:
    Колкото повече пишеш, толкова по- зле.

ами добре
    мислете че можете да стигнете дълбочината на мрака ли невинни деца
    ахахахаха хабя си думите с вас
    този ден ме изпълва с емоции.

това доказателство стига ли ви
    @pe6oskeiborda
    Пешо, да знаеш - политико-икономическата обстановка в България се промени и в името на Народа до утре трябва доброволно да предадеш на мен контрола над половината си профили тук. (((:
    никога ве кашон
    профилите ми са безценни особено някои от тях

Мега фен Аватара на Dwyd96
    Явно аз не съм добре дошъл тук (Не се кефя, на никого)

По темата: НЮТОН Е ДРИЙМУОКЪР

Супер фен
    Моите теми вече се изчерпаха - давам ви гигантски кард-бланш да спамите с каквото ви дойде на ум. Аз изчезвам да си почивам и да вечерям. (:

Мега фен
    Град
    beyond The Wall
    (отново по мнението на важните "клечки" във форума)
    кои са важните "клечки" ?

Супер фен
    Pe6o, времето ти изтече. Довечера очаквам да съм получил от теб информация за половината ти профили тук, включваща потребителски имена и съответните пароли към тях. Имаш и втори вариант (не е като да те оставям без избор) - може да предадеш и само три твои профила, но уловката тук е те да са добре разпознаваеми във форума, т.е. вече да са успешно развити от теб.

Нямаш избор. Проведе се национализация и в името на Народа трябва да изпълниш моите разпореждания. Сори, брат!

Обещавам да се грижа добре за тези профили. (:

Pe6o, времето ти изтече. Довечера очаквам да съм получил от теб информация за половината ти профили тук, включваща потребителски имена и съответните пароли към тях. Имаш и втори вариант (не е като да те оставям без избор) - може да предадеш и само три твои профила, но уловката тук е те да са добре разпознаваеми във форума, т.е. вече да са успешно развити от теб.

Нямаш избор. Проведе се национализация и в името на Народа трябва да изпълниш моите разпореждания. Сори, брат!

Обещавам да се грижа добре за тези профили. (:
    брат просиш си тормоз ;]

може да ти кажа някои профила ама няма да ти дам паролите си специални фрази са и имам сантиментална привързаност към тях това е все едно да ти дам първите си любовни писма които съм си писал като бях на 12 години с едно момиче много се обичахме еххх помня ги тези романтични времена после пращах същите неща на други момичета и им казвах че съм ги писал за тях и те ми казваха че ще викнат брат си да ме набие ех помня ги тези времена бяха толкова хубави като мятахме пиратки от прозореца на даскалото и като бягахме от часовете за да пушим цигари и да гледаме останалите деца отвисоко а те да ни респектират а кучките да ни харесват някои хора само се оплакват от училищния живот ама те май се оплакват от всичко в живота всичко си е от характера даже средата не ти определя щастието толкова

Цитирай Първоначално написано от pe6oskeiborda Виж мнението
    брат просиш си тормоз ;]

може да ти кажа някои профила ама няма да ти дам паролите си специални фрази са и имам сантиментална привързаност към тях това е все едно да ти дам първите си любовни писма които съм си писал като бях на 12 години с едно момиче много се обичахме еххх помня ги тези романтични времена после пращах същите неща на други момичета и им казвах че съм ги писал за тях и те ми казваха че ще викнат брат си да ме набие ех помня ги тези времена бяха толкова хубави като мятахме пиратки от прозореца на даскалото и като бягахме от часовете за да пушим цигари и да гледаме останалите деца отвисоко а те да ни респектират а кучките да ни харесват някои хора само се оплакват от училищния живот ама те май се оплакват от всичко в живота всичко си е от характера даже средата не ти определя щастието толкова
    pesho звънни ми по телефона и разкажи кво си писал, че ме мързи да чета

БАХТИ, намерих по-голям филмар от мен и нютон (Is that possible????)

Град
    Sedes Sancti Petri
    Цитирай Първоначално написано от Dwyd96 Виж мнението
    БАХТИ, намерих по-голям филмар от мен и нютон (Is that possible????)
    Чакай малко, бе. Аз още нищо не съм ви показал.

Супер фен
    Pe6o, ми аре, де - почвай да пишеш: този профил е мой, онзи профил е мой. Интересно ще ми бъде да следя как се гъбаркаш с останалите тук.

бтв: нали не си допуснал фатална грешка да се по'Фалиш пред момиче, че зад еди-кой си профил всъщност стоиш ти?

Pe6o, ми аре, де - почвай да пишеш: този профил е мой, онзи профил е мой. Интересно ще ми бъде да следя как се гъбаркаш с останалите тук.

бтв: нали не си допуснал фатална грешка да се по'Фалиш пред момиче, че зад еди-кой си профил всъщност стоиш ти?
    а да ве да що да си казвам профилите
    профилите ми са свещена тайна като топките само яките мацки научават за тях ;]
    еми случвало ми се е да се похваля ако не ми върви с някоя а много искам да я впечатлявам и винаги работи не ми харесва да го правя но си признавам
    диод96 звънях ти ама се пусна секретаря и казах че ще му еа майката да знаеш това съобщение е от мен беше насочено към секретаря ти много неучтив човек ве тоя да не е на 60 и що работи това честните доблестни мъже на 60 години цепят дърва и гледат животни в двора си и отглеждат ракия а не такива нереални работи

Град
    Sedes Sancti Petri
    Мхм, на нея направо гащите сами ще й паднат от кеф ако разбере, че Пешо е зад еди кой си профил.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си