- Форум
- По малко от всичко
- Кофата
- По темата
а да ве да що да си казвам профилите
профилите ми са свещена тайна като топките само яките мацки научават за тях ;]
еми случвало ми се е да се похваля ако не ми върви с някоя а много искам да я впечатлявам и винаги работи не ми харесва да го правя но си признавам
диод96 звънях ти ама се пусна секретаря и казах че ще му еа майкатада знаеш това съобщение е от мен беше насочено към секретаря ти много неучтив човек ве тоя да не е на 60 и що работи това честните доблестни мъже на 60 години цепят дърва и гледат животни в двора си и отглеждат ракия а не такива нереални работи
ПОДЯВОЛИТЕ УСЕЩА СЕ ДОБРЕ ДА СИ ГАНГСТЕР
Добре, де, Пешо, ти си знаеш...
по отношение момичетата: те обичат и да ги плюеш в лицето, кат' камила. Казвам ти го - за да знаеш и по този начин също да ги впечатляваш!![]()
така е братчед
всеки сваляч си има една книга за псувни за жените щото ако ползваш една и съща псувня всеки път се усещат че ги манипулираш
любимия ми трик е да я псувам на майка тогава мисли че харесвам и майка й и почва да ревнува и вика майка си така че накрая понякога правим тройка
ПОДЯВОЛИТЕ УСЕЩА СЕ ДОБРЕ ДА СИ ГАНГСТЕР
btw: брат, тука - във форума, няма що да се пънеш повече в свалки. Всички момичета, които ставаха - спряха да влизат тук или ако продължават да пишат, то го правят веднъж на 2-3 седмици. :/ Тези, които пишат редовно - не стават. :/
Ще сменя темата и ще се похваля, че за вечеря си взех от Красно село бяла вешалица и плескавица с лют пипер. (:
Ммммм!
Хора и момичета/жени, помагайте! Възможно е просто да си въобразявам, но май с началото на настоящата тема "шокирах" jghgh... :///
Как да я върнем?
It's time to relax.
Edit: Ама съм спрял...
Час по-късно редактирам, щото съм допуснал грешка... (:
Последно редактирано от M**** : 08-16-2016 на 16:43
Аз не искам да напускаш.
Приятен релакс!
Ти не искаш, но милиони други тук не споделят твоето виждане. (:
Благодаря!