.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 9 от общо 9
    pJjP
    Guest

Как да постъпя?

hi hi

Става въпрос за едно момиче с което сме от едно градче, засичали сме се не малко пъти, но поради разлика в годините(3год) и това,че сме в различни компании, никога не се е стигало до разговор...

Още в началото исках ей така да я заговоря просто да я опозная като човек, но разбрах че си има приятел..и като цяло се отказах, е до Това лято.. Съвсем случайно стана на разговор за нея и,че в момента е свободна, и отново припламна нещо в мен...

Но през това време, колкото и пъти да сме се засичали, попадали на едни и същи места, винаги навеждах глава и продължавах..

А сега искам да я заговоря,но не знам да ли няма да ме помисли за някъв дебил, толкова време сме се разминавали като Конуси и Винаги: "Мълчанието на агнетата", и като я погледна (все едно иска да ме прониже с поглед ..охх тези големи очи) направо се шашках..

Не съм притеснителен, но не съм и много "отворен на тази тема"и за това някакви съветчета?
    ДА отида и да я заговоря, да си глътна езика и после Мазало

pJjP
    Guest
    На кратко как да започна разговор с Човек с който сме се засичали, но никога не сме имали каквито и да било взаимоотношения?

Щом си успял да разбереш, че е свободна значи имаш приятели(познати) които да я познават, помоли те да те запознаят с нея щом ти нямаш смелост да отидеш сам и да го направиш.

Супер фен Аватара на JDeel
    Щом не става със заговаряне, ето така няма как да не стане - https://www.youtube.com/watch?v=HVNWSEX-WqU

Мега фен Аватара на baby_baby
    Просто се отпусни и не го мисли толкова не е кой знае какво да заговориш някой

Заговори я няма лошо

Супер фен Аватара на NissaN
    Бъди директен.Щом често се засичате прост й кажи:Дай да се запознаем и ще стане работата.Или като я видиш нещо я бъзни закачи да вържете разговор и нещата ще тръгнат.Аз така се зарибих с мойта приятелка.

Супер фен
    Цитирай Първоначално написано от NissaN Виж мнението
    Бъди директен
    И аз съм на това мнение

Да бъдеш директен, не винаги помага.
    Щом като досега нищо не е казал, а са се засичали доста пъти, Да подходи директно и да тръгне да и се запознава,обяснява и прочие...ще звучи доста Изненадващо и неуместно.. и в повечето случаи Ще му се изсмее в очите или няма да обърне внимание...

Другата крайност (надявам се да е ТАЗИ)е ако и тя имала интерес към теб да се изчерви и да завържете някакъв разговор... но с малкия ми опит знам,че когато има и малка искра между двама души тя се забелязва и по жестове, погледни, усмивки... Ако има нещо подобно дам пробвай!

Супер фен
    Цитирай Първоначално написано от sp0rt666 Виж мнението
    Да бъдеш директен, не винаги помага.
    Може да е така,но аз попринцип не цепя басмата на никого... то затова има и толко хора дето ме мразят.....

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си