.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 16 от общо 16

Hybrid View

Супер фен Аватара на GuardianAngel
    Град
    ain't no love in the heart of the city
    Чувал ли си, че хорат обичат да обичат секса.Накарай я да обича секса с теб и тя ще си помисли, че обича и теб.Мислещо същество би го осъзнало евентуално ,но тя не ми се струва многа умна щом се държи така,вижда се че живее за удоволствието.
    Но ако не успееш другият вариант е да страдаш много силно, защото на нея няма да и пука за теб,за такива момичета си просто бройка и забавление.По добре се откажи сега когато имаш само чувства,а не и преживявяния..защото когато изживееш нещо яко с нея после ще ти супер тежко и ще се чудиш къде си сбъркал..и много ще те боли а тя ще ти каже ,че няма чувства към теб...накрая ще тръгне с тоя който прави най - хубав секс,ще си мисли че ще в влюбена в него,той дори може да се държи гадно с нея и да я има само за по една вечер от време на време...а за нея тва ще най големият екстаз...офф няма да продължавам...
    Избирай мъдро...болката ще те направи по силен,но не си заслужава ...успех !
    Последно редактирано от GuardianAngel : 08-06-2016 на 07:03
    Дреме ми на крилата кво мислите за мен !

Мега фен Аватара на Грозния
    Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от Pro1234 Виж мнението
    ...пак се влюбих не искам , тя ме гледа само като сексуален обект...
    Не знам какво да правя знам че е неподходяща и знам , че ако тръгнеме ще ми разбие сърцето .
    Ако тя те желае - тресни я без да се замисляш !
    Цитирай Първоначално написано от GuardianAngel Виж мнението
    Чувал ли си, че хорат обичат да обичат секса.Накарай я да обича секса с теб и тя ще си помисли, че обича и теб.Мислещо същество би го осъзнало евентуално ,но тя не ми се струва многа умна щом се държи така,вижда се че живее за удоволствието.
    Това !
    Ако не излезе връзка, поне да си направят удоволствието!

Към автора - на колко години сте с нея?

На 23 и тя на 17 такива момичета склони ли са да обичат някого?точно с нея немога просто секс искам нещо повече ама май няма да стане.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си