- Форум
- По малко от всичко
- Фън, фън и пак фън
- Какво бихте направили ако се събудите до предишния ?
аматьор
В живота си нивга не бях се надявал на толкова мил комплимент:покани ме Дявола — старият Дявол — в дома си на чашка абсент.Свещта очертаваше острия профил със ивица златни лъчи и пускайки кръгчета дим,Мефистофел ме гледаше с влажни очи.Наля от абсента,сърдечно се чукна със мен, и пускайки пушек на синкави ленти, прониза ме с поглед зелен.
Ами ако съм завите ... В тая жега искаш да не задушиш нали ;д
Ще го отвия
Ще пусна климатиша, ще го събудя нарочно ("без да искам") и ще заспя пак
Ще му се метна отгоре да го събудя пак ;д за да не ми е скучно
той си знае
В живота си нивга не бях се надявал на толкова мил комплимент:покани ме Дявола — старият Дявол — в дома си на чашка абсент.Свещта очертаваше острия профил със ивица златни лъчи и пускайки кръгчета дим,Мефистофел ме гледаше с влажни очи.Наля от абсента,сърдечно се чукна със мен, и пускайки пушек на синкави ленти, прониза ме с поглед зелен.
ще слагам противогаз