Искам преди всичко да кажа, че историята е 100% истина. Бих искал да чуя някакви отзиви относно моята придобита странност.Половото ми развитие си вървеше нормално (на 17 съм) допреди 2 години. Тогава сънувах един сън. Преди да кажа за какво става въпрос ще уточня следното: През целия си живот съм бил доста притеснителен и срамежлив. Във връзка с това съм счел евентуални по сериозни излагации от моя страна пред момичета практически за табу и, че едва ли не ще бъда убит ако нещо такова стане факт. Вследствие на това (поне аз така си мисля) съм започнал да се възбуждам сексуално, когато ми се позволи или пък ми се прости такова нещо. Но това в много малка степен. И така, преди 2 години си сънувам как стоя в училище преди да започнат часовете. Много близо до мен имаше 2 момичета от моя клас. Това е в коридора, той е празен, само ние 3-мата сме. А на мен ми се пърди страшно много и се стискам с последни сили. И си викам: Защо ли пък се стискам?! Нищо няма да ми направят. А и няма защо да се чувствам виновен. Изпърдях се няколко пъти силно и звукът проехтя из коридора. Но ме обвзе силен срам и започнах да се извинявам. А те ми казаха:Няма нищо бе! Случват се такива неща. А ако не ти е олекноло, си изкарай каквото имаш, не се притеснявай. Възбудих се много силно и се събудих. От този момент нататък основно това са ми сексуалните фантазии. Това би ме възбудило повече от секса - как пърдя пред момичета. Според вас колко процента от момичетата и жените биха били склонни да ми удовлетворят това желание? И наред ли е всичко с мен?