- Форум
- По малко от всичко
- Фън, фън и пак фън
- Фън чат VOL.1
не ме кефи...
https://www.youtube.com/watch?v=bwdZpZB_mVw най доброто което съм чувал за тая година... не са ебавам (:
текста тряя си още сериозна обработка нещо още тук таме разни чужди ценности чувам аз, а тва не е наше, ритъм, бийт ок, но в една истинска песен текста е много важен. Този ако някой му даде малко наклон какво да пее ше стане. За тва чалгарките умреха защото са кухандъли, хем текст 0 и ритъм с арабски гайди .... не може да пееш за синята прашка и чибурашка![]()
Отишъл мравоядът при Ной и го попитал:
- Пич, кажи ми честно... само две мравки ли взе? ..
що да те обиждам, просто трябва още малко обработка на текстовете особено с жаргона и жми градоние може да си лафим всякак, но в една песен ако е песен то това трябва да се редуцира до минимум или да изчезне, това не е нашо това идва от другаде капираш ли или ньет ?
думички като "яко, кифла, ше я изчукам, брато ... " е тва да го нема тва на улицата не в музиката, особено за клипове с оръжия с шмъркотици дет се пее за "шибания живот" и как ше се утрепе тоя и оня съм много против. За чалгарките ясно те пеят само за пари и курове са им кратуните. От там го слушат всички пикли и после пичовете идват тука и реват по форумите щото някоя си го остайла зарад няккав си чичка с пари .... ем... от де ли го е научила ....
Последно редактирано от michaelis : 12-17-2016 на 20:13
тва е истинския бг рап![]()
всеки бг "рапър" си има стил
42 пее за истинска живот
явката също но не изполва "нецензурни думи"
F.O си ги реди не мога да му сваря![]()
Димака къв е бил преди пееше, ся е комерсиал с мега тъпи песни сравнение с преди
MWP беше мн голям с римите, тъпо че се отказа да прай рап
Hoodini пръсва, жалко че не пуска често песни
Madmatic вади мазните рими но гласа му ми е тъп въпреки това ми е любим със текстовете
Боро Първи има кво да учи въпреки че почти е хванал занаята на Явката
Керанов те изкъртва от смях с рими много ме кефи
Маната същия само че е пенсионерпръсва
Гарджока за Бургаката действителност
Каската за мале йоу йуо ум я въвъ въе я ай
YSG че е мн богат, пък е въздух под налягане
Спенс беше мн як преди 15 години, ся е дърт чичак ама FAVR пръска дет е от тая година
Шамара a.k.a. Big Sha същата раота R&B Records Baby с Ванко 1... няма вече
Лошите тва са богове за всеки 14 годишен келеш през 2007ма...
Kingsize няма кво да коментирам, който ги е слушал знае (:
Последно редактирано от xXxAngerfisTxXx : 12-17-2016 на 20:36
еее точно за това става въпрос, гледат, слушат глупости и после проблеми в заведенията и на улицата, "праат се на гангстери" и от там почват техните проблеми и на другите които се сблъскат с тях
Иначе наще измислени псведо рапъри не ги знам кой какво пее имаше някои ритмични биийтс, но общо взето има много трагедии като този например дет го набарах в нета
https://www.youtube.com/watch?v=hDQCLBY06BM
аз не съм агресивен тип по-принцип, но като го гледам този кенеф с всичките кифли и шушляци около него какво дрънкат и какво показват получавам едно неизлечимо желание да взема бухалката от единия там и да ги зачешам всичките с нея![]()
Последно редактирано от michaelis : 12-18-2016 на 06:47
тихо там чалго
слушам стари рани ся
оня дет пее на клипа ме разбива просто
![]()
абе за годишния преглед трябваше ли да са носи големия талон на колата ?
ооо бат ваньо вчера се измъкнах скоротечно на едно латино парти затова чак сабахтан отговорих за "рапърите"Орела как е ше го бъде ли на прегледа или ше има изваждане
![]()
ей ти тука една щастлива елфа да пуснеш в Орела
https://www.youtube.com/watch?v=u1f-xobQDG4
само тежък рап и мазна чалга се слуша вътре![]()
https://www.youtube.com/watch?v=phaJXp_zMYM