- Форум
- По малко от всичко
- Фън, фън и пак фън
- Фън чат VOL.1
олд скула го няма вече, аз съм стария вълк тукапознавам вече на живо доста хора от тука
![]()
Ясноо хах, жаалко ;д, те сега са най-вероятно разгнонените пубери останали само хах. Поне ти държиш фронта - браво! Охо якоо, ако има някой от Пловдив с радост бих организирал една форумна среща ;д.
дъртофелница такава![]()
многоо ми е скучнооо
мнооогооо
мноооооогооооо
мнооооогооо,мноооогоо..
Банда, здравейте и от мен отново хах.
YoungBloodZ, доста ми е познат никнейма ти. Гледам си се издигнал на модератор, честито! Доста неща съм изпуснал - факт.
Еее жалкоо, вярно, че беше от Бургас ;д. Имам спомен, че беше фен на баварците или се бъркам?![]()
Хах и твоят никнейм ми е познат, доста познати лица ми се появихте хах. Ти да не си от Пловдив?
Давайтее от Пловдив да правим форумна среща на ветераните хах
.
п.п И аз одъртях да го е'а. На работата съм най-млад, а изглеждам най-стар хах. Все ми дават поне 3-4 години отгоре...Обаче много яко, че се сетих за форума и писах.. върна ме в ученическите тийн години ехх, когато бях млад, зелен и неопетнен от живота хахаха.
Последно редактирано от Shines : 09-19-2016 на 16:15
Ее жалко, да не учиш в София? Аз съм на бачкане тия дни + петък. Иначе майна таун си е номер едно! Хах, няма ли някой друг от Пловдив? Всички ли сте бургазлии д;. Обаче имам спомен, че бяхме повече хора от Пловдив.. за теб се сетих сега по никнейма, че сме съграждани. Ама за другите, които са останали не изскача нищо ;д...
п.п Имаше и едно момиче с никнейм Съншайнбейби. С нея ми е интересно какво е станало ;д.