- Форум
- По малко от всичко
- Фън, фън и пак фън
- Фън чат VOL.1
многоо ми е скучнооо
мнооогооо
мноооооогооооо
мнооооогооо,мноооогоо..
Банда, здравейте и от мен отново хах.
YoungBloodZ, доста ми е познат никнейма ти. Гледам си се издигнал на модератор, честито! Доста неща съм изпуснал - факт.
Еее жалкоо, вярно, че беше от Бургас ;д. Имам спомен, че беше фен на баварците или се бъркам?![]()
Хах и твоят никнейм ми е познат, доста познати лица ми се появихте хах. Ти да не си от Пловдив?
Давайтее от Пловдив да правим форумна среща на ветераните хах
.
п.п И аз одъртях да го е'а. На работата съм най-млад, а изглеждам най-стар хах. Все ми дават поне 3-4 години отгоре...Обаче много яко, че се сетих за форума и писах.. върна ме в ученическите тийн години ехх, когато бях млад, зелен и неопетнен от живота хахаха.
Последно редактирано от Shines : 09-19-2016 на 15:15
Ее жалко, да не учиш в София? Аз съм на бачкане тия дни + петък. Иначе майна таун си е номер едно! Хах, няма ли някой друг от Пловдив? Всички ли сте бургазлии д;. Обаче имам спомен, че бяхме повече хора от Пловдив.. за теб се сетих сега по никнейма, че сме съграждани. Ама за другите, които са останали не изскача нищо ;д...
п.п Имаше и едно момиче с никнейм Съншайнбейби. С нея ми е интересно какво е станало ;д.
Хах даа, баси якото. Задължително след време правим форумна среща еййй! Ама само на ветераните!
Не вярвах, че ще ви има още тук. Едно време и фейсбука не беше толкова разпространен и не съм взимал на никой от форума..освен май на две момчета, които ми го бяха искали
. Та нямам никакъв контакт с никой с, който съм общувал преди "векове" из форумейшъна
.
теб те помня още като се регистрирачесто пишеше тука и беше мега коравата батка (не че ся не си )
![]()
Ехе, благодаря, благодаря, братле. То и аз оттогава те помня. Сега съм същата "бадка" хаха само, където съм с малко бели косми хахахаха. Аз даже имах стара регистрация от 2007-ма година, но нещо ми замина хаха та 2011-та си направих нова.. Иначе форума го следя от 2006-та сигурно. Ехх баси колко време е това билл съм 5-6 клас уооу. Оо nexttt мен питаш ли ме колко носталгично също ми стана. То си ли ми личи от писаниците де
. Хах разчувствах се малко, а в последно време съм мега студеното копеле. Никой женски индивид не ме е карал да се разчувствам тоолкова колкото спомените с форума в момента баси хаха
..
Последно редактирано от Shines : 09-19-2016 на 15:34
аз хубаво че тия дни писах на миленката че да се сети за мен![]()
мани ги женските![]()
Последно редактирано от nexttt : 09-19-2016 на 15:42
на мен ако ми блъснат звяра няма да се приибера докато не го оправя (правил съм го), декември, студ, трабанта помага цял ден няя си легнааа![]()
то не е много,но пък достатъчно тежко го приехимам бесни подозрения за един съсед,който не знам как успява да кара,милия.. иначе,бронята мим е трудно да си я оправя сама,не че мога по принцип де
![]()