- Форум
- По малко от всичко
- Фън, фън и пак фън
- Фън чат VOL.1
иначе лятото в София има много малко хора всички са по морето ама зимата е по-яко :д
в Берлин влизам само с танк
В живота си нивга не бях се надявал на толкова мил комплимент:покани ме Дявола — старият Дявол — в дома си на чашка абсент.Свещта очертаваше острия профил със ивица златни лъчи и пускайки кръгчета дим,Мефистофел ме гледаше с влажни очи.Наля от абсента,сърдечно се чукна със мен, и пускайки пушек на синкави ленти, прониза ме с поглед зелен.
В живота си нивга не бях се надявал на толкова мил комплимент:покани ме Дявола — старият Дявол — в дома си на чашка абсент.Свещта очертаваше острия профил със ивица златни лъчи и пускайки кръгчета дим,Мефистофел ме гледаше с влажни очи.Наля от абсента,сърдечно се чукна със мен, и пускайки пушек на синкави ленти, прониза ме с поглед зелен.
аз на няколко пъти, щото наблизо е, ама майка ми покрай тея атентати "как ще ходиш там, дъра-бъра"![]()
и мен ме е страх :д
аз предпочитам да живея на морето отколкото тук направо ми писна :д
на мен ми писна на морето, ама сега видиш ми залипсва като се прибрах миналия месец : D
догодина ще обикалям! и ще съчетая някакси с шофьорските...
мене повече ме достраша метрото, днеска за пръв път в живота ми се качих и го сравних с подвижен ковчег![]()
но морето няма как да ми писне просто :д
като отида на почивка там толкова ми е спокойно :д
хвана ме клаустрофобията силно, разтреперах се като лист
ееми да то на някого като му липсва нещо, нормално е ^^
перфектно си ми е като отида на плажа от 9 сутринта до 6 вечерта и вечерта нощен живот :д
не се качвай повече вози си се в рейс аама като изкараш книжка няма да ти трябва и рейс :д
даааа, ама предпочитам пешачката сякаш вече ;ДД
дано да изкарам аз! чее.. ;хх