Първоначално написано от YoungBloodZ Кво ти пука, после ще го изтриеш. За кво като мога у фб да ти го драсна,кат неме мързи Виж,твойто съншайБейби ти се плези Първоначално написано от inewton Давай, бе. Аз ще ударя една молитва да станат нещата. Ама ако станат ще трябва да си погасиш дълговете към мен. Нема нужда. Бтв ти май знаеш за какво говоря.;д
There is no dark side of the moon really. Matter of fact it's all dark..
Първоначално написано от deitona22 Нема нужда. Бтв ти май знаеш за какво говоря.;д Знам. Ама кажи та всички да се посмеем.
Въ науката намѣрихъ своитѣ граници, докато въ Църквата живѣя своята свобода.
Първоначално написано от inewton Знам. Ама кажи та всички да се посмеем. Ma to нема на какво да смеете +че бях забравил вече,ама пустия 8ми декември и общата лекция ми припомниха
Първоначално написано от deitona22 Ma to нема на какво да смеете +че бях забравил вече,ама пустия 8ми декември и общата лекция ми припомниха Кво толкова се захласваш по няква... дупка не знам. Има и други.
Първоначално написано от inewton Кво толкова се захласваш по няква... дупка не знам. Има и други. Не съм се захласнал.
Първоначално написано от deitona22 Не съм се захласнал. Да, само дето още мъчиш да я имаш. А то се е видяло, че няма да стане.
Първоначално написано от inewton Да, само дето още мъчиш да я имаш. А то се е видяло, че няма да стане. Ти май си Maleficus, a?
Първоначално написано от inewton Да, само дето още мъчиш да я имаш. А то се е видяло, че няма да стане. Ич не се мъча.Все ми е тая . Първоначално написано от inewton Колко мило. Мерси, слънце, щи звънна. Попе,това на кого си го написал ти,а ? хахах
Последно редактирано от deitona22 : 10-13-2016 на 08:22
Първоначално написано от inewton Да, само дето още мъчиш да я имаш. А то се е видяло, че няма да стане. Току що Нютон събуди у мен съмнения за изневяра на моя съпруг. Ако се потвърди, настоявам за развод!
I'm too weird to live, but much too rare to die.
Правила