Първоначално написано от deitona22 Въй,чвиек,майна права си Ти ме затрудняваш,щото ги сменяш само. Еми този мисля да го задържа за по-дълго. Ако на теб ти харесва, разбира се. И не съм майна още.
I'm too weird to live, but much too rare to die.
Първоначално написано от divergent Еми този мисля да го задържа за по-дълго. Ако на теб ти харесва, разбира се. И не съм майна още. Харесва ми.Предния беше депресарски,макар и Фреди. В Майнащад си ,значи си майна
There is no dark side of the moon really. Matter of fact it's all dark..
Първоначално написано от deitona22 Харесва ми.Предния беше депресарски,макар и Фреди. В Майнащад си ,значи си майна Не съъъъм! Нали измисляше прякорите по аватара, а не по местонахождението?!
Първоначално написано от divergent Не съъъъм! Нали измисляше прякорите по аватара, а не по местонахождението?! В случая е по-лесно по местонахождението,майна
Първоначално написано от deitona22 В случая е по-лесно по местонахождението,майна Щото освен, че те мързи да пишеш, те мързи и да мислиш!
Първоначално написано от divergent Щото освен, че те мързи да пишеш, те мързи и да мислиш! Хехе и ти си права,макар и седнала
Правила