Първоначално написано от inewton Ама ставаш за смях. Она си се такова насам-натам ти искаш да се жените... И това да го казва човек, който не е чел Библията е несериозно. Аз си знам она какво прави. Ти може да си я чел,ама не си библеец,ама няма да споря.
There is no dark side of the moon really. Matter of fact it's all dark..
Първоначално написано от YoungBloodZ Като я прочетеш гаранция ли е, е ще живееш според нея? То не е гаранция. Ама пък ако не я прочетеш няма как да знаеш дали живееш според нея. Първоначално написано от deitona22 Аз си знам она какво прави. Ти може да си я чел,ама не си библеец,ама няма да споря. Може да те зарази, пъпеееш! И аз няма.да споря тогава.
Въ науката намѣрихъ своитѣ граници, докато въ Църквата живѣя своята свобода.
Първоначално написано от inewton То не е гаранция. Ама пък ако не я прочетеш няма как да знаеш дали живееш според нея. И все пак не е гаранция, че като я прочетеш ще станеш библейски човек. Поне и двамата сме съгласни, че живееш според Библията.
Първоначално написано от YoungBloodZ И все пак не е гаранция, че като я прочетеш ще станеш библейски човек. Поне и двамата сме съгласни, че живееш според Библията. Не е гаранция, казах го вече. Ама не в това се състоеше спора. Не живея според Библията. Според Библията живеят само перфектните монаси.
Първоначално написано от inewton Не живея според Библията. Според Библията живеят само перфектните монаси. Май ти е време да станеш такъв.Има доста пусти манастири,та можеш да възродиш поне 1. Първоначално написано от inewton То не е гаранция. Ама пък ако не я прочетеш няма как да знаеш дали живееш според нея. Може да те зарази, пъпеееш! С кво да ме зарази като не сме се...
Първоначално написано от deitona22 Май ти е време да станеш такъв.Има доста пусти манастири,та можеш да възродиш поне 1. С кво да ме зарази като не сме се... Сам не искам. Трябва да сме поне двама. Сам не мога да служа, невъзможно е. Като започнете да се...
Първоначално написано от inewton Сам не искам. Трябва да сме поне двама. Сам не мога да служа, невъзможно е. Като започнете да се... Ми вземи си некой друг менте-поп,тамън да станете истински попове. Шанса е прекалено малък да се ...но не е като да не искам ха
Първоначално написано от inewton Не живея според Библията. Според Библията живеят само перфектните монаси. Ама се опитваш, нъле?
Първоначално написано от YoungBloodZ Ама се опитваш, нъле? Аз се опитвам и да спечеля от лотарията, ама не става, нъле?
Първоначално написано от inewton Аз се опитвам и да спечеля от лотарията, ама не става, нъле? Внимавай. Близо си до нещо лошо!
Правила