.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 25 от общо 3826

Hybrid View

Мега фен Аватара на divergent
    Цитирай Първоначално написано от inewton Виж мнението
    Оскверниха й шушито, пъпееееш! Кое му е интересното!?
    Що не спреш вече да се вреш където не ти е работа и не си седнеш на задника да си четеш проповедите?! Почваш да ми лазиш по нервите меко казано. Не желая повече да коментираш каквото и да било за мен, понеже нямаш граници нещо. И глигана да си върши работата на модератор щото не мисля, че е много уместно да се позволява обсъждането на такива неща във форума, още по-малко когато не са верни и само създават смут, преминават границите на забавното и накърняват друг потребител.
    Последно редактирано от YoungBloodZ : 10-15-2016 на 12:43
    I'm too weird to live, but much too rare to die.

Мега фен
    Град
    beyond The Wall
    Цитирай Първоначално написано от divergent Виж мнението
    Що не спреш вече да се вреш където не ти е работа и не си седнеш на задника да си четеш проповедите?! Почваш да ми лазиш по нервите меко казано. Не желая повече да коментираш каквото и да било за мен, понеже нямаш граници нещо. И глигана да си върши работата на модератор щото не мисля, че е много уместно да се позволява обсъждането на такива неща във форума, още по-малко когато не са верни и само създават смут, преминават границите на забавното и накърняват друг потребител.
    Свърших си работата тук. Съжалявам, но като не разбираш от шеги, по-добре не пиши. То е ясно, че нищо от тези неща не е вярно, ама ти ги приемаш твърде сериозно.

Цитирай Първоначално написано от YoungBloodZ Виж мнението
    Свърших си работата тук. Съжалявам, но като не разбираш от шеги, по-добре не пиши. То е ясно, че нищо от тези неща не е вярно, ама ти ги приемаш твърде сериозно.
    Разбирам от шеги, ама когато са в рамките на нормалното. Не е особено приятно да вляза в темата и да прочета една камара гадни неща за мен, пък дори и на бъзик. Ако да спра да пиша е целта на занятието, на ръба съм да го направя, току виж мисията се изпълни.

Servus Dei Мега фен Аватара на inewton
    Град
    Sedes Sancti Petri
    Биполярното разстройство се лекува от специалист, на когото горещо ти препоръчвам да отидеш.
    Въ науката намѣрихъ своитѣ граници, докато въ Църквата живѣя своята свобода.

Цитирай Първоначално написано от inewton Виж мнението
    Биполярното разстройство се лекува от специалист, на когото горещо ти препоръчвам да отидеш.
    Препоръчай ми твоя, ако обичаш

Мега фен Аватара на smilegirl12
    Най-много да се отровиш от неговите познати
    Последно редактирано от smilegirl12 : 10-15-2016 на 13:00
    Don't judge my story by the chapter you walked in on.

Servus Dei Мега фен Аватара на inewton
    Град
    Sedes Sancti Petri
    Той е от Пазарджик, между другото. Там работи.
    Въ науката намѣрихъ своитѣ граници, докато въ Църквата живѣя своята свобода.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си