Първоначално написано от michaelis каква ? точно каква не съм измислила :д няква малка :д
“In order to be irreplaceable, one must always be different.”
Първоначално написано от baby_baby точно каква не съм измислила :д няква малка :д по-малките неща си падаш викаш, еми ок бе няма проблем ше ги имаш и без тва големи нема и в склада нема
Отишъл мравоядът при Ной и го попитал: - Пич, кажи ми честно... само две мравки ли взе? ..
Първоначално написано от michaelis по-малките неща си падаш викаш, еми ок бе няма проблем ше ги имаш и без тва големи нема и в склада нема малка ми е по-удобна за паркиране
Първоначално написано от baby_baby малка ми е по-удобна за паркиране еми именно, че с големите е трудно и неудобно
Първоначално написано от michaelis еми именно, че с големите е трудно и неудобно Чакам си подаръка :д
Първоначално написано от baby_baby Чакам си подаръка :д подаръка ти в момента се качва пак нагоре и ше им се невиди, а трябваше да слиза надолу, но до Нова Година има още време
Първоначално написано от michaelis подаръка ти в момента се качва пак нагоре и ше им се невиди, а трябваше да слиза надолу, но до Нова Година има още време Не няма време така че си чакам подаръка :д
Правила