.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 9 от общо 9

Exclamation Влюбен съм

Здравейте, надявам се този пост да не стане много дълъг,се тая аз съм на 13 и харесвам едно момиче и мисля че и тя ме харесва но неразбирам защо и дали изобщо ме харесва смиъсл не съм много красив и съм леко пълен,та с нея се познаваме от месец всеки ден си пишем и се запознах ме на морето и дори последните три дни бяхме в една стая от петък до днес бяхме на м.събор и спахме във една палатка със нея и постояно ме докосва имаме визуален контакт споделяме си тайни и се смеем заедно дори и на нещо което не е толкова смешно и забравих да спомена че постоянно ме снима не съм сигурен дали записва снимките но аз и казвам да ги изтрие защо сум много срамежлив тя ми лайква всички постове и снимки във фб и аз на нея и дори ме тагна като един от най-яките във нейният фб и ми даде 100 от 1-100
    И се чудех дали да не и призная какво чувствам но мее страх да не ме отблъсне и да не сме приятели след това защото сме много добри такива.И въпросът ми е какво да правя?
    Последно редактирано от ShyGuy511 : 08-07-2016 на 14:15

Да, вероятно те харесва, давай смело мъжки ! (Макар че още мъничък ми се виждаш)

Ако до сега не си разбрал че те харесва .... какво очакваш ?? Да дойде и да ти го каже директно ли??
    Действай.

Проблема е че тя е в София а аз в димитровград и се виждаме около 2-3 пъти най-много в месеца обикновенно по мото-събори а от София до Димитровград са 150 километра

Ще говориш с нея за връзка от разстояние. Ако много я искаш това е варианта, другия е да се преместиш в София.

Мега фен Аватара на haritov
    Град
    системата дегоба
    пич заеби тая връзка до месец ще ти мине
    В живота си нивга не бях се надявал на толкова мил комплимент:покани ме Дявола — старият Дявол — в дома си на чашка абсент.Свещта очертаваше острия профил със ивица златни лъчи и пускайки кръгчета дим,Мефистофел ме гледаше с влажни очи.Наля от абсента,сърдечно се чукна със мен, и пускайки пушек на синкави ленти, прониза ме с поглед зелен.

Цитирай Първоначално написано от haritov Виж мнението
    пич заеби тая връзка до месец ще ти мине
    Пич не знам дали ти си открил перфектното за теб момиче но тя за мен е и не бих се отказал от неятака лесно

Голям фен Аватара на Maleficus
    Мхм, прав си, смисъл на всеки трябва да му бъдат смачкани топките поне веднъж в живота от перфектно момиче Давай смело мъжки, за да може да започне разумната част от живота ти сетне тази, която гледа разумно на хората и връзките

Цитирай Първоначално написано от Maleficus Виж мнението
    Мхм, прав си, смисъл на всеки трябва да му бъдат смачкани топките поне веднъж в живота от перфектно момиче Давай смело мъжки, за да може да започне разумната част от живота ти сетне тази, която гледа разумно на хората и връзките
    Е че трябва трябва и това да стане, но нека му дадем някава надежда че ще стане нещо.
    И все пак не е сигурно, че ще започне "разумната " част от живота му, има доста хора които започват да мислят, гледат, действат и другите неща на хората, връзките чак след 3-4 любов или голямо влечение.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си