.
Резултати от 1 до 25 от общо 58

Threaded View

Свидетелки на Йехова

Здравейте всички, видях че вече има подобна тема, но беше пълна със злокачествени коментари, затова ще постна нова. Пък и въпроса ми е малко по-конкретен. Та, онзи ден за пръв път ме посетиха свидетели на Йехова. По принцип много обичам да се ебавам с тях, като ме заговорят на улицата винаги им задавам неудобни въпроси или им казвам, че съм сатанист и искам да ги принеса в жертва, при което започват да гледат стерео . Но този път дойдоха на вратата ми и не бяха обичайните двама лешпери с бели ризки. Този път бяха 2 полякини, една жена на около 35 и едно момиче на 16-17. Та отварям аз вратата и гледам с отворена уста и не мога да повярвам - момичето беше уникално, просто красота - сламено руса, дълга коса, дълбоки сини очи с един такъв невинен, но много жив и леко игрив поглед. Влюбих се След кратка cringe пауза се взех в ръце и реших да не се ебавам с тях и да го играя учтив. Та жената ми говори някакви неща, показва ми някакви клипчета, а аз се правя че гледам и слушам, докато вниманието ми е насочено другаде. Момичето просто седеше отзад и мълчеше, като че ли дори й беше леко скучно, но след като усети че я заглеждам в началото малко се смути, но впоследствие се приближи и се облегна на входната врата. Както и да е, дадоха ми адрес и се чудя дали да не ида, под предлог че просто ми е интересно (което няма да е лъжа, но не бих отишъл само за това). Някак си ми стана жал за девойчето, толкова младо и хубаво, а къде е попаднало. Чудя се, какъв е правилния подход и дали изобщо има ли правилен подход с момичета в такива ситуации, ако се запозная с някоя и искам евентуално да й раз-промия мозъка от всичките глупости. Всъщност дори не е нужно да я депрограмирам, просто се чудя как да заобиколя или да се възползвам от християнските глупости за да й влеза под кожата. Изобщо какъв трябва да е подхода с вярващи момичета, не само свидетелки на йехова? Дали да го играя в началото на просто приятел с добри намерения или да захождам по директно? Ако другата свидетелка й е майка, с нея как се отнеса? Някой ако има личен опит с такива създания да сподели.

ПП: За да разширя малко темата в опит елегантно да избегна неизбежния спам, това е най-общо тема за женската психология в рамките на религията.
    Последно редактирано от DerStuermer : 08-08-2016 на 13:40

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си