Цитирай Първоначално написано от DerStuermer Виж мнението
Ама та ти искаш одобрение или несъгласие, за мен тия неща нищо не означават. Когато обаче някой ги вмъкне в дискусия и ги дегизира като аргументи, за мен това е зелена светлина да се подигравам на такъв човек. Виж че сам ти ми позволи да се изгавря с теб, защото не само взе всичко това на сериозно, но дори и искаш и другите да го разбират така. А никой друг не го направи, защото са тролове и са дошли тук да се забавляват, не да се butthurt-ват. Аз само отразих това което беше насочено към мен. Не отразих единствено твоята доброжелателност, защото нито съм я искал, нито ми е потребна, нито има отношение към темата. Ако беше казал нещо съществено, може би бих я взел предвид и да се отнеса със същото. Но само се върни назад и си виж cringe коментарите - чисто и просто лигавене, при това не забавно такова.

Това е защото само ти се взе насериозно, а всички други разбраха че цялата тема е трол още в самото начало. Сега спри да бъдеш циврещ аутист.

Ааа не мерси, там са ви събирали от кол и въже. Нямам какво да кажа там, или по-точно няма на кого. Още повече че насоката на това което пиша е повече философска отколкото политическа.

И какво да направя като ме хвалиш? Да си отворя компот?
умееш да ми преписваш разни прадни ве твойта цедка.

1) показването на разсажденията тук не може да се сведе до едно или две позитиви, така че кротко.
2) по логиката ти няма тема, която да си заслужава да напиша нещо по-смисленно, защото тогава веднага ще излезе, че не е е на място, сериозно било, нямало кой да го чете...
3) алоооо. противоречиш си . в началото ми каза, че не съм уважавал важните коментари, сега ми викаш, че съм се мислил за важен.
4) колкото и ташак да има в темата, има и капка истиност и сериозност. Електра ме впечатли и аз се понапънах.

5) Когато те похваля, значи че срещаш разбирателство.

6) В политиката и управлението стоят ключови въпроси, при това много философски. много философи и психолози са там.

7) Ти пред кой пишеш? На кой пишеш бе? Кажи сега? Сериознитеси коментари за кой са? Или си пишеш, щото няма къде другаде да изразиш социалното си умение и знание, щото си асоциален, и никой не те разбира и теб, дори колегите ти и ти се налага да се упражняваш. в тиинпроболемооо!