Първоначално написано от
DerStuermer
Ама та ти искаш одобрение или несъгласие, за мен тия неща нищо не означават. Когато обаче някой ги вмъкне в дискусия и ги дегизира като аргументи, за мен това е зелена светлина да се подигравам на такъв човек. Виж че сам ти ми позволи да се изгавря с теб, защото не само взе всичко това на сериозно, но дори и искаш и другите да го разбират така. А никой друг не го направи, защото са тролове и са дошли тук да се забавляват, не да се butthurt-ват. Аз само отразих това което беше насочено към мен. Не отразих единствено твоята доброжелателност, защото нито съм я искал, нито ми е потребна, нито има отношение към темата. Ако беше казал нещо съществено, може би бих я взел предвид и да се отнеса със същото. Но само се върни назад и си виж cringe коментарите - чисто и просто лигавене, при това не забавно такова.
Това е защото само ти се взе насериозно, а всички други разбраха че цялата тема е трол още в самото начало. Сега спри да бъдеш циврещ аутист.
Ааа не мерси, там са ви събирали от кол и въже. Нямам какво да кажа там, или по-точно няма на кого. Още повече че насоката на това което пиша е повече философска отколкото политическа.
И какво да направя като ме хвалиш? Да си отворя компот?