.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 7 от общо 7

Приятели вече няколко пъти сънувам момичето което харесвам...какво означава това..

Приятели вече няколко пъти сънувам момичето което харесвам...какво означава това..

Голям фен Аватара на Maleficus
    Вероятно, че господ те е избрал, да отидеш на супер секретна мисия в миналото, за да промениш нейната съдба и да спасиш живота й ! От теб зависи, дали любовта на живота ти ще живее и ще бъде с теб ! Ти си избрания, единствения ! Алтернативно, можеш да я поканиш на кафе или ддз разходка и да видиш накъде ще тръгнат работите... Пък ако си прекалено смотан за това, винаги можеш да си биеш една чикия и да забравиш, че някога се е случвало... От теб зависи избраннико !

Мега фен Аватара на haritov
    Град
    системата дегоба
    и какво сънуваш
    В живота си нивга не бях се надявал на толкова мил комплимент:покани ме Дявола — старият Дявол — в дома си на чашка абсент.Свещта очертаваше острия профил със ивица златни лъчи и пускайки кръгчета дим,Мефистофел ме гледаше с влажни очи.Наля от абсента,сърдечно се чукна със мен, и пускайки пушек на синкави ленти, прониза ме с поглед зелен.

Супер фен Аватара на Pug_306
    Удари си една чикия и ще ти мине

Голям фен Аватара на Electrа
    Означава, че мислиш често за нея. Очеизвадно е. Започни да мислиш за други неща и няма да я сънуваш.

Мега фен Аватара на prosto_chovek
    Е той може да иска да мисли за нея щом я харесва. Значи, както ти казаха, че мислиш много за нея. Покани я на кафе или на някое друго място.
    "И гълъбът, сбрал топлина от кръвта,
    под пазвата трепна полека,
    удари с криле и натам полетя,
    където не стигна човека."

Супер фен Аватара на NissaN
    И аз така ( напълно честно).Преди да сме заедно пак я сънувах и сега понякога пак.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си