Здравейте! Искам да ви споделя какво ми се случи вчера вечерта .. Бях с майка ми в Равда на почивка първите 2 дни бяхме с едни наши приятели но те понеделник се прибрахме ходихме два поредни дни на кръчма с тях когато си тръгнаха не излизахме по заведения само да хапнем разходка и пак в хотела. Вчера сутринта в 4 часа влезна мъж от терасата направо вътре при нас майка ми беше задрямала взе и портмонето и в същия момент тя се събужда и вижда сиуета на мъжа и сянката пред нея и започна да пищи той избяга а ние бяхме на 2рия етаж и аз моментално станах с нея никога не съм преживявала такова нещо много се изплаших за нея но много се чудя дали тези от хотела имат някаква връзка с това защото той се изпари буквално а те собствениците бяха на 1вия етаж .... вчера се прибрахме в родния ми град когато стана това не съм плакала но сега не спира да ми излиза това пред очите вече съм по спокойна поплаках доста ходих да си лея куршум това би ли ми попречило за напред
Нормално е да си се изплашила, било е късно, неочаквано, притеснила си се и за майка си, дали този няма да ви направи нещо...След време ще ти мине, ще го разказваш само ей така като случка от морето и няма да плачеш. Не би ти попречило за напред единствено ако се повтори някога ще станеш по-вманиачена в това навсякъде всичко да е заключено/затворено.
Леенето на куршум не е християнско, нито пък помага. Това мога да кажа.
Също и че оня не се е изпарил. Просто знае как да се измъкне. Или е вътрешен, или е стар разбойник.
Боже и кво толкова е станало. Жалко за парите само, ама и ти какво се плашиш толкова.
А леенето на куршум е такава простотия, още ли има хора, даващи пари за подобна глупост? Просто дишай и се разсей, трябва ти време.
Явно никога не си бил/а попадал/а в такава ситуация не знаеш страха какъв беше майната му на портмонето документи и пари се възстановяват а ако беше ни станало нещо на нас ? от страха и паника всичко може на момента да ти се случи пак ли какво толкова е станало ? ай малко по сериозно
Ми то си е зор ако си с по- нежна психика.Така като бях на 4 на морето пред нашия хотел двама с пистолети пребиха един руснак и му откраднаха джипа ( grand cherokee) за секунди а аз и наще бяхме на метри от там.И сигурно заради това че хората наоколо са се разпищяли после патрулки полицаи и тн. майка ми разказва че съм се изплашил много но сега не ми пука