Здравейте!
Момиче на 17г.
С приятеля ми миналата седмица решихме за първи път да правим секс без презерватив.От почти година сме заедно за това реших да му се доверя.Не свърши в мен, а 1-2 мин след като приключихме самия акт.От една седмица правим секс така, но тъй като четох по много форуми и сайтове знам, че е възможно дори и малко количество което се отделя по време на акта да бъде фатално.Цикълът ми трябва да дойде след 3-4 дена, но преди 2 дена видях странно кървене приличащо на цикъл, но беше в малко количество и само в този ден.Четох в интернет, че това е един от признаците за забременяване.Мисля след няколко дена да си взема тест за бременност, но не знам какво да правя до тогава, защото съм адски притеснена.
Според вас възможно ли е въпреки това да съм бременна? И има ли смисъл да взимам ескапел?
Не желая да хейтвате тъй като съм сериозна и доста притеснена.
Благодаря предварително!
Последно редактирано от girlonline : 08-11-2016 на 22:03
Вероятността е малка, но я има. Мисля, че не си била в овулация /проверявай ги тия неща, за да внимавате тогава/. Мисля, че няма смисъл да пиеш ескапел. Успокой се, накрая от притеснение ще закъснее.
Е, стига де! Момичето е сериозно, що го травмирате? И да пиеш ескапел и да не, свършило то. Той се пие до 24 часа след секс и ако си веще бременна той не помага. Той убива ако има живи спрематозоиди, които евентуално ще оплодят яйцеклетлата. Ако тя вече е била оплодена и да пиеш и да не, нищо няма да се промени. Най-добре не правете секс без презерватив и се успокой. Изчакай малко, купи си тест и каквото покаже той.
Темата е моя, но ви пиша от другия ми профил (този)
днес сутринта правих тест, който беше отрицателен така че смятам, че щеше да е положителен ако на 9ти течението е било от имплантация
сега вечерта (без закъснение) ми дойде М.
не би трябвало да съм бременна, за това някой знае ли какво може да е било това течение което имах за един ден?
Здравей, няма от какво да се притесняваш. Повечето момичета си създават излишни главоболия по този въпрос. Аз лично като теб имах подобен проблем преди 3 месеца. На мен също ми закъсняваше, даже с 14 дена, получих едно кървене 2 3 дни преди да ми дойде и след това ми дойде. С моят приятел правим секс без презерватив, защото много се късат при нас, та, искам да кажа, че не е нужно да си създаваш излишни главоболия, ако не свърши в теб , няма от какво да се притесняваш, защото е нужно достатъчно количество сперма за оплождане. Лек ден.
Чукат се на поразия, кой както може и после...дали съм бременна. Може, но и си глупава и непредпазлива. Освен коментари, вземете прочетете някоя книга свързана с темата.