- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Любопитен въпрос, знам, че има много такива, но все пак.
126362
Последно редактирано от iceboy : 08-12-2016 на 15:29
Непорочно зачатие!?
Ако наистина се окаже бременна ми кажи, за да уведомя Ватиканската комисия по чудесата.
Дано сте прав и това да се окаже едно напразно притеснение и всичко се върне по старому, защото постоянно си говорим за това и сме си казали, че ни е рано...и от любопитство да стане белята... Дай Боже всичко се оправи...![]()
Няма начин да е бременна. Невъзможно е.
Може да и закъснява от притеснение, ако е пътувала някъде, ако е пила някакви лекарства има 100 причини, но най-вероятно е първата. Напълно невъзможно е да е бременна. Ще е хубаво и двамата да прочетете как се правят бебета, начини за предпазване, дни на овулация и т.н.
Adda
Последно редактирано от iceboy : 08-12-2016 на 16:02
Ти може да си девствен обаче тя не. Не може само главичката,да влезне и да не я заболи и да спрете айде моля ти се. То така не може да се забременява лесно,както вие си мислите.А цикълат и е не е като твоята сперма,да е редовен и когато искаш тогава да си го "източваш".Поради ред причини може да и закъснява,но това не означава че е бременна
Успокойте се и двамата, няма бебе. Ще и дойде скоро. И следващия път като решите, купете презервативи, за да няма нови теми във форума.![]()
Благодаря Ви, доста ме успокоихте, мисля, че е време да изтрия публикацията, наистина Ви благодаря от все сърце. Живи и здрави, вече си имаме убица на ухото и ако всичко е нормално повече няма да се стига до там, поне за нас двамата де. Приятна вечер.
Понякога си мисля как може да сте толкова ограничени приятелю! Първо ако беше девствена няма да можеш и само главичката да и вкараш,защото много боли...за да се успокойш и ще ти каже че може би да е полу девствена,някой преди теб не си е свършил добре работата. И да това трябва да ти е като обица,защото първо трябва да се запознаеш добре с материала секс...как се прави,защо се прави,какви рискове крие и как да се предпазваш е най-важното!
Тя ми е първа и аз съм и пръв. Заболя я, затова спряхме, не съм казал, че не я е... Използвала е тампон преди няколко години, но от най-малките, не вярвам да се е отворила.
Ако бях момче нямаше да ти оборвам написаното,но при положение че съм момиче и знам какво е да те отворят...те оборвам имаш два варианта или от тампона да се е отворила или друго момче,да я отворил много малко.Всички знаят че момиче,което е девствено не бива да слага тампони няма значение малки ли са или големи!
Знам, че е нелогично, но повярвай ми, нямало е друг, друг въпрос са другите варианти, но те уверявам, че друго момче е нямало. Лека вечер
Моля поста да бъде изтрит, защото не мога от телефона.
Сега ще уведомя модератора да го изтрие.
Приятна вечер.
Аз пък да кажа, че не е задължително да боли адски много, всичко си е до човек и възбуда. Има и тампони за девствени момичета, които не разкъсват ципата. Може и приятелката ти да не лъже и наистина да си и първия![]()
Абе още ли има подобни малоумни теми? Нищо май не се е променило, освен пищещите, ама акъла си остава на това ниво. Още на 12 неволно от тук се образовах за секса хаха от подобни олигофренски питания
Авторе, преди да правите нещо защо малко поне се образовахте? Ама и приятелката ти май нищо не си знае и за цикъла...
Естествено, че не е бременна. Ти уж знаеш, че това не може да стани току- така, а съмнения имаш. Все едно да забременееш от вибратор...