.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 27

Lightbulb Любопитен въпрос, знам, че има много такива, но все пак.

126362
    Последно редактирано от iceboy : 08-12-2016 на 15:29

Не, не е възможно.

Цитирай Първоначално написано от Mima1212 Виж мнението
    Не, не е възможно.
    Знам, че не е, по всичко личи, че няма как, но защо подяволите закъснява... ;/

Servus Dei Мега фен Аватара на inewton
    Град
    Sedes Sancti Petri
    Непорочно зачатие!?

Ако наистина се окаже бременна ми кажи, за да уведомя Ватиканската комисия по чудесата.

Дано сте прав и това да се окаже едно напразно притеснение и всичко се върне по старому, защото постоянно си говорим за това и сме си казали, че ни е рано...и от любопитство да стане белята... Дай Боже всичко се оправи...

Град
    Sedes Sancti Petri
    Няма начин да е бременна. Невъзможно е.

Може да и закъснява от притеснение, ако е пътувала някъде, ако е пила някакви лекарства има 100 причини, но най-вероятно е първата. Напълно невъзможно е да е бременна. Ще е хубаво и двамата да прочетете как се правят бебета, начини за предпазване, дни на овулация и т.н.

Adda
    Последно редактирано от iceboy : 08-12-2016 на 16:02

Голям фен Аватара на KaRiNa.Ni
    Ти може да си девствен обаче тя не. Не може само главичката,да влезне и да не я заболи и да спрете айде моля ти се. То така не може да се забременява лесно,както вие си мислите.А цикълат и е не е като твоята сперма,да е редовен и когато искаш тогава да си го "източваш".Поради ред причини може да и закъснява,но това не означава че е бременна

Успокойте се и двамата, няма бебе. Ще и дойде скоро. И следващия път като решите, купете презервативи, за да няма нови теми във форума.

Град
    Sedes Sancti Petri
    Успокойте се и двамата, няма бебе. Ще и дойде скоро. И следващия път като решите, купете презервативи, за да няма нови теми във форума.
    Какви презервативи? Те не правят нищо. Не им трябват.

Цитирай Първоначално написано от KaRiNa.Ni Виж мнението
    Ти може да си девствен обаче тя не. Не може само главичката,да влезне и да не я заболи и да спрете айде моля ти се. То така не може да се забременява лесно,както вие си мислите.А цикълат и е не е като твоята сперма,да е редовен и когато искаш тогава да си го "източваш".Поради ред причини може да и закъснява,но това не означава че е бременна
    Приятелко, сигурен съм, че е девствена, заболя я, да, затова и спряхме преди да е станало късно, а и нямаше да правим секс, просто искахме да видим какво е..."любопитство"

Цитирай Първоначално написано от inewton Виж мнението
    Какви презервативи? Те не правят нищо. Не им трябват.
    Може да реши следващия път целия да го вкара не само главичката

Град
    Sedes Sancti Petri
    Може да реши следващия път целия да го вкара не само главичката
    То от нея зависи дали ще го вкара целия. Него едва ли ще го пита какво е решил.

Благодаря Ви, доста ме успокоихте, мисля, че е време да изтрия публикацията, наистина Ви благодаря от все сърце. Живи и здрави, вече си имаме убица на ухото и ако всичко е нормално повече няма да се стига до там, поне за нас двамата де. Приятна вечер.

Цитирай Първоначално написано от iceboy Виж мнението
    Приятелко, сигурен съм, че е девствена, заболя я, да, затова и спряхме преди да е станало късно, а и нямаше да правим секс, просто искахме да видим какво е..."любопитство"
    Понякога си мисля как може да сте толкова ограничени приятелю! Първо ако беше девствена няма да можеш и само главичката да и вкараш,защото много боли...за да се успокойш и ще ти каже че може би да е полу девствена,някой преди теб не си е свършил добре работата. И да това трябва да ти е като обица,защото първо трябва да се запознаеш добре с материала секс...как се прави,защо се прави,какви рискове крие и как да се предпазваш е най-важното!

Тя ми е първа и аз съм и пръв. Заболя я, затова спряхме, не съм казал, че не я е... Използвала е тампон преди няколко години, но от най-малките, не вярвам да се е отворила.

Цитирай Първоначално написано от iceboy Виж мнението
    Тя ми е първа и аз съм и пръв. Заболя я, затова спряхме, не съм казал, че не я е... Използвала е тампон преди няколко години, но от най-малките, не вярвам да се е отворила.

Ако бях момче нямаше да ти оборвам написаното,но при положение че съм момиче и знам какво е да те отворят...те оборвам имаш два варианта или от тампона да се е отворила или друго момче,да я отворил много малко.Всички знаят че момиче,което е девствено не бива да слага тампони няма значение малки ли са или големи!

Знам, че е нелогично, но повярвай ми, нямало е друг, друг въпрос са другите варианти, но те уверявам, че друго момче е нямало. Лека вечер

Моля поста да бъде изтрит, защото не мога от телефона.

Град
    Sedes Sancti Petri
    Сега ще уведомя модератора да го изтрие.

Приятна вечер.

Аз пък да кажа, че не е задължително да боли адски много, всичко си е до човек и възбуда. Има и тампони за девствени момичета, които не разкъсват ципата. Може и приятелката ти да не лъже и наистина да си и първия

Аз пък да кажа, че не е задължително да боли адски много, всичко си е до човек и възбуда. Има и тампони за девствени момичета, които не разкъсват ципата. Може и приятелката ти да не лъже и наистина да си и първия
    Няма как да ме лъже, живеем къща до къща и се занимавам с нея от 8 години

Град
    Sedes Sancti Petri
    Да, и мен не ме болеше много първия път.

Абе още ли има подобни малоумни теми? Нищо май не се е променило, освен пищещите, ама акъла си остава на това ниво. Още на 12 неволно от тук се образовах за секса хаха от подобни олигофренски питания
    Авторе, преди да правите нещо защо малко поне се образовахте? Ама и приятелката ти май нищо не си знае и за цикъла...
    Естествено, че не е бременна. Ти уж знаеш, че това не може да стани току- така, а съмнения имаш. Все едно да забременееш от вибратор...

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си