.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 27 от общо 27
    Цитирай Първоначално написано от Lidl_ Виж мнението
    Абе още ли има подобни малоумни теми? Нищо май не се е променило, освен пищещите, ама акъла си остава на това ниво. Още на 12 неволно от тук се образовах за секса хаха от подобни олигофренски питания
    Авторе, преди да правите нещо защо малко поне се образовахте? Ама и приятелката ти май нищо не си знае и за цикъла...
    Естествено, че не е бременна. Ти уж знаеш, че това не може да стани току- така, а съмнения имаш. Все едно да забременееш от вибратор...
    Хахахахахаха, очаквах такива коментари, евала, обаче брато, просто имах нуждата някой да ми каже, че няма вероятност, че еди кво си, еди що си... Просто така, съжалявам, ако съм те издразнил с нещо, темата се трие

Цитирай Първоначално написано от Lidl_ Виж мнението
    Абе още ли има подобни малоумни теми? Нищо май не се е променило, освен пищещите, ама акъла си остава на това ниво. Още на 12 неволно от тук се образовах за секса хаха от подобни олигофренски питания
    Авторе, преди да правите нещо защо малко поне се образовахте? Ама и приятелката ти май нищо не си знае и за цикъла...
    Естествено, че не е бременна. Ти уж знаеш, че това не може да стани току- така, а съмнения имаш. Все едно да забременееш от вибратор...
    Прав си! Не оспорвам, съжалявам, че се повтаря този въпрос, просто имах нужда някой да ми каже, че всичко е наред...

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си