- Форум
- По малко от всичко
- Кофата
- Къде изчезнаха Dwyd96 и Indostinct?
Нищо лошо не съм казала.
Извън твоите лични достойнства и права, но смяташ ли, че едно обучение и една кирлива диплома е някакво доказателство за личните качества и дойстонства на всички?
И моля ти се, не спекулирай с това, че си дякон, а ние простосмъртни. Още нещо. Ти не си поп. Шега, шега, но шегата си има граница.
Не е, ама и без диплома не може. И по- скоро някой крадец и лъжец с диплома ще стане поп, отколкото някой с добродетели, който обаче не е имал пари да си плаща таксата и няма диплома.
И не спекулирам.
Никакви факти не са. Всичко е могла и огън, и палма.
Че такъва случаи има - така е. Макар че за да те сложат на по-висок пост от теб ще се очаква повече знание и опит, с което да задоволиш работата, която ще имаш. Това е ясно, че титлата не прави човека. Нито обучението. За това по-полека. Все едно аз другата година да започна, да се хваля, щом завърша. Да, хората сигурно ще ме наричат по титла, заразлика от сега, макар че и сега на някои места ме наричат с титлата, но... сравнение между професионалист и стажант - няма.
това е на всякъде
и обучението представлява... как да го кажа - само една теоретична основа, приготвена с цел да правиш нещо измислено, дадено като роботче.
на всичкото от горе над половината студенти не могат да се справят, не усвояват дори минимален материал.
около 90 процента от курсантите си мислят, че знаят нужното. което автоматично ги изкарва от развитието. до тук си, когато кажеш, че си научил нещо. до никъде.