Първоначално написано от inewton Чакай само да видя как се прави. срамота! Първоначално написано от inewton Хайде, банвай ги. Аз ги анатемосах. скоро и това ще стане
Първоначално написано от YoungBloodZ срамота! скоро и това ще стане Какво срамота бе, пъпеш!? То така или иначе само папа и патриарх имат право да анатемосват. Очаквам го.
Първоначално написано от inewton Очаквам го. няма ли да ти липсват?
Първоначално написано от YoungBloodZ няма ли да ти липсват? На мен няма да ми липсват, защото знам, че не са малоумни. При желание ще могат лесно да си регнат нови профили. (:
Първоначално написано от M**** На мен няма да ми липсват, защото знам, че не са малоумни. При желание ще могат лесно да си регнат нови профили. (: ти пък къде се буташ ве мисля че на теб по принцип не биха ти липсвали
Първоначално написано от YoungBloodZ ти пък къде се буташ ве мисля че на теб по принцип не биха ти липсвали А какво те кара да мислиш, че на inewton ще му липсват?
Първоначално написано от M**** А какво те кара да мислиш, че на inewton ще му липсват? сигурен съм че ще му липсват въпреки че той ще отрече
Първоначално написано от YoungBloodZ няма ли да ти липсват? Не, няма. Причините ги знаеш. Е, Dwyd може и да ми липсва, ама съвсем малко. И бързо ще го преживея.
Правила