Не, искам galaxy и точка!
Първоначално написано от inewton Не, искам galaxy и точка! Будала, сега кой ще опази галаксито от индистикт? Как така ще говориш. Галакси не е за теб!
Първоначално написано от inewton Аз може да се съглася на безквасен хляб и лютеница без олио, че постя. И така става. Първоначално написано от golemiq_korab_minava Будала, сега кой ще опази галаксито от индистикт? Как така ще говориш. Галакси не е за теб! Нищо не бих направила на момичето.
Първоначално написано от golemiq_korab_minava Будала, сега кой ще опази галаксито от индистикт? Как така ще говориш. Галакси не е за теб! Тя не е такова момиче. Първоначално написано от Indistinct И така става. Добре, издигни ми скиния от чисто злато, покрий я с каквото там беше и на масата приготви седмосвещник, дванайсет безквасни хляба и лютеницата.
Първоначално написано от inewton Тя не е такова момиче. Добре, издигни ми скиния от чисто злато, покрий я с каквото там беше и на масата приготви седмосвещник, дванайсет безквасни хляба и лютеницата. На теб ли да ти издигна? Не се изрази правилно. Няма да има лютеница.
Първоначално написано от Indistinct На теб ли да ти издигна? Не се изрази правилно. Няма да има лютеница. На Бог, иначе скинията остава после за мен. Какво не беше правилното?
Първоначално написано от inewton Добре, издигни ми скиния от чисто злато, покрий я с каквото там беше и на масата приготви седмосвещник, дванайсет безквасни хляба и лютеницата. Това.
Първоначално написано от Indistinct Това. Аз съм свещеник. Тя без мен няма да е това, което е, така че мисля, че се изразих правилно.
Първоначално написано от inewton Аз съм свещеник. Тя без мен няма да е това, което е, така че мисля, че се изразих правилно. Още не си. Бог вижда през пердетооо и юрганасс
Първоначално написано от inewton Аз съм свещеник. Тя без мен няма да е това, което е, така че мисля, че се изразих правилно. Мислим различно.
Правила