- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- У дома
- Само за момичета
Здравейте! За да ме разберете може би трябва да кажа малко за себе си така че.....Аз съм по активна издръжлива на болка и такива работи обаче има един проблем че съм супер срамежлива особенно от майка ми и баща ми (понякога и от по голямата ли сестра) Та......преди месец близо ми дойде и все още не съм казала на майка ми защото нали както казах съм срамежлива но също знам че и е нормално но просто не мога да и го кажа смисъл.......здрасти мамо дойде ми!!!!!!! Не няма да стане така! Моля кажете ми как овъртяхте нещата за да и вие да им кажете. (Знам че това е супер тъпа тма но кво да се прави
Просто отиваш и й казваш. Може ли да те е срам от майка ти за такова нещо?
Освен това друг съвет не мога да ти дам защото аз бях прекалено малка като ми дойде и отидох и казах на майка ми че съм болна и умирам![]()
На колко си години?
Крадеш превръзки от сестра ти и майка ти ?
Аз съм се крила няколко месеца, по спомени, защото в началото е малко. После ме хванаха на нова година и ме заведоха в една стая да си говорим ( баба ми и леля ми :Д )
Девет кули дзидини,
девет враке железни.
Никой немой да отоври
да прерила, ей ей...
Зад високи дзидини
девет темни одаи
едно сърце те люби
заплетено, ей, ей...
Съжелявам че ще пиша от друг профил но онзи нещо се прецака.....на дванадесет съм и NomNomNom взимам от кака и мама но все някога ще забележат щото сестра ми рядко си идва вкъщи но ние два месеца беше много малко и се криех но незнам какво ще се случи когато стане доста тей коато ходя на народни танци и гимнастика
ти си човек това което ти се случва е нормално и няма нищо срамно
ако искаш представи си че ти се родител и разбираш същото за дъщеря си
В живота си нивга не бях се надявал на толкова мил комплимент:покани ме Дявола — старият Дявол — в дома си на чашка абсент.Свещта очертаваше острия профил със ивица златни лъчи и пускайки кръгчета дим,Мефистофел ме гледаше с влажни очи.Наля от абсента,сърдечно се чукна със мен, и пускайки пушек на синкави ленти, прониза ме с поглед зелен.
Това не е нормално да те е срам от майка ти от нея най-малко трябва да те е срам кажи и това е нормално нещо
Абсолютно естествено и нормално е това да се случи един ден... Може би тук все още битува представата,че едва ли не това е нещо срамно.Просто сподели и готово. Всички минаваме по този път.![]()
Мойта майка все още незнае кога ми е дошло за първи път![]()
Просто отиваш и и казваш това е напълно нормалноглупаво е да те е срам от майка си. Аз лично казах че умирам, когато ми дойде защото все пак бях малка
10 годишна.
Няма какво да те е срам. Дори баща ми знае че имам цикъл. Няма нищо лошо в тва да им споделяш. Отиваш и и казваш няма какво да се притесняваш.
Аз още като видях кръвта и казах на майка ми,защото когато за първи път ми дойде бях по-малка от теб на 10/11г и не бях много наясно какво трябва да правя. Няма смисъл да се срамуваш,няма нищо срамно. Всяко момиче е преминавало през това, а и все пак ти е майка.