.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 13 от общо 13
    Anitta74862
    Guest

Unhappy Само за момичета

Здравейте! За да ме разберете може би трябва да кажа малко за себе си така че.....Аз съм по активна издръжлива на болка и такива работи обаче има един проблем че съм супер срамежлива особенно от майка ми и баща ми (понякога и от по голямата ли сестра) Та......преди месец близо ми дойде и все още не съм казала на майка ми защото нали както казах съм срамежлива но също знам че и е нормално но просто не мога да и го кажа смисъл.......здрасти мамо дойде ми!!!!!!! Не няма да стане така! Моля кажете ми как овъртяхте нещата за да и вие да им кажете. (Знам че това е супер тъпа тма но кво да се прави

Супер фен Аватара на ParadiseCity
    Просто отиваш и й казваш. Може ли да те е срам от майка ти за такова нещо?
    Освен това друг съвет не мога да ти дам защото аз бях прекалено малка като ми дойде и отидох и казах на майка ми че съм болна и умирам

Мега фен Аватара на NomNomNom
    На колко си години?
    Крадеш превръзки от сестра ти и майка ти ?
    Аз съм се крила няколко месеца, по спомени, защото в началото е малко. После ме хванаха на нова година и ме заведоха в една стая да си говорим ( баба ми и леля ми :Д )
    Девет кули дзидини,
    девет враке железни.
    Никой немой да отоври
    да прерила, ей ей...

Зад високи дзидини
    девет темни одаи
    едно сърце те люби
    заплетено, ей, ей...

Съжелявам че ще пиша от друг профил но онзи нещо се прецака.....на дванадесет съм и NomNomNom взимам от кака и мама но все някога ще забележат щото сестра ми рядко си идва вкъщи но ние два месеца беше много малко и се криех но незнам какво ще се случи когато стане доста тей коато ходя на народни танци и гимнастика

Цитирай Първоначално написано от NomNomNom Виж мнението
    На колко си години?
    Крадеш превръзки от сестра ти и майка ти ?
    Аз съм се крила няколко месеца, по спомени, защото в началото е малко. После ме хванаха на нова година и ме заведоха в една стая да си говорим ( баба ми и леля ми :Д )

Цитирай Първоначално написано от ParadiseCity Виж мнението
    Просто отиваш и й казваш. Може ли да те е срам от майка ти за такова нещо?
    Освен това друг съвет не мога да ти дам защото аз бях прекалено малка като ми дойде и отидох и казах на майка ми че съм болна и умирам
    Хаххахахахахахаххааххахах

Мега фен Аватара на haritov
    Град
    системата дегоба
    ти си човек това което ти се случва е нормално и няма нищо срамно

ако искаш представи си че ти се родител и разбираш същото за дъщеря си
    В живота си нивга не бях се надявал на толкова мил комплимент:покани ме Дявола — старият Дявол — в дома си на чашка абсент.Свещта очертаваше острия профил със ивица златни лъчи и пускайки кръгчета дим,Мефистофел ме гледаше с влажни очи.Наля от абсента,сърдечно се чукна със мен, и пускайки пушек на синкави ленти, прониза ме с поглед зелен.

Мега фен Аватара на baby_baby
    Това не е нормално да те е срам от майка ти от нея най-малко трябва да те е срам кажи и това е нормално нещо

Абсолютно естествено и нормално е това да се случи един ден... Може би тук все още битува представата,че едва ли не това е нещо срамно.Просто сподели и готово. Всички минаваме по този път.

Супер фен
    Мойта майка все още незнае кога ми е дошло за първи път

Просто отиваш и и казваш това е напълно нормално глупаво е да те е срам от майка си. Аз лично казах че умирам, когато ми дойде защото все пак бях малка 10 годишна.

Няма какво да те е срам. Дори баща ми знае че имам цикъл. Няма нищо лошо в тва да им споделяш. Отиваш и и казваш няма какво да се притесняваш.

Аз още като видях кръвта и казах на майка ми,защото когато за първи път ми дойде бях по-малка от теб на 10/11г и не бях много наясно какво трябва да правя. Няма смисъл да се срамуваш,няма нищо срамно. Всяко момиче е преминавало през това, а и все пак ти е майка.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си