- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Ако вътрешната красота е най важна,защо жените бързат да я покрият с грим ?
Подарък с хубава опаковка създава такова желание,да го отвориш, ала и прави разочарованието 3 - пъти по горчиво, когато го отвориш, а вътре има само чифт чорапи и то много често с признаци, че са носени многократно....
Последно редактирано от Maleficus : 08-13-2016 на 20:51
Всички хора се опитват да прикриват недостатъците си пред другите, без значение дали са мъже или жени.
Щото всеки се заглежда по хубавото, никой по широките пори, пъпките и белезите от акне. Всеки харесва бели и хубави, подредени като на конец, зъби - ето защо съществуват естетичните стоматолози. Всеки харесва жени, които ухаят хубаво, заради тва са измислили парфюмите. Харесват се обезкосмени жени, с равен тен и червени устни.
Ти харесваш ли бръчки, миризма на пот, пъпки, червенини и други "красиви" неща? Ама бъди честен!
Самата истина, знам го от личен опит.
По принцип си права тори, но повечето неща които описа зависят пряко от личната хигиена и навици на съответния човек да се поддържа. Има доста други неща (като кривите зъби например), които освен лично желание и грижа, изискват и доста пари за да се оправят, а това не всеки може да си го позволи.
Как прикриват мъжете си свойте недостатъци, смисъл като изключим основните неща свързани с хигиената и там тренировката, как можем да променим себе си да станем примерно от 4 - 8 по скалата на красота, както вие правите ? Реално съм виждал случай, как жена дето е грозна, но с грим по става да отрязва и да се смее на мъж с акне.. Принципно ми е все тая за гримовете, но това промотира кухи лейки, дето от лебеди стават патки за една нощ, плюс това нямат поне субстанция, защото са си прекарвали половината време в гледане на туториали в ютуб, "как да изглеждаме като любимата си актриса" Ако беше забранено на жените да носят грим, според вас, красивите момичета, щяха ли да станат по малко ? (риторичен въпрос)
Последно редактирано от Maleficus : 08-14-2016 на 12:14
Понякога натуралното е по- красиво. А гримът загрознява.
Ами мъжете не наблягат толкова на външния вид по ред причини, но като цяло повечето дебили са си наумили да купуват някакви маркови дрехи, часовници и така нататъка.
Но лично аз имам няколко правила:
- прическа, която ми ходи. Няма значение къса или по-дълга, а да ти харесва.
- бръснене, подмишниците например. Може и с hair trimmer.
- дезодорант против миризмите, парфюм за някои случаи.
- дрехи, които са по размер и са чисти.
- комбиниране на цветовете на дрехите. Червен суитчър/тениска с обувки, които имат малко червено например.
- тренировки за тялото, ако не се харесваме.
- някоя готина гривничка или герданче, може и часовник.
Тва е достатъчно за мъжете.
Цялата външност на съвременния човек се свежда до модите, до това кое се смята за "яко", "готино", кое ще се хареса на останалите и минавайки покрай някой да чуеш "уеуе как ше я скъсам тая". Едно време бабите ви не са се бръснали отдолу, не са ходели намацани с фондьо-еди какво си и не са носили оскъдни дрешки, но дядо ви пак ги е харесвал и са правили не по-малко секс от нас.
да съм честен
не че съм бил с хиляди жени но да кажем че съм имал отношения само с една перфектна мацка и за нея пет пари не давам щото точно ми е празна душевно
човек разбира истинската красота с времето
В живота си нивга не бях се надявал на толкова мил комплимент:покани ме Дявола — старият Дявол — в дома си на чашка абсент.Свещта очертаваше острия профил със ивица златни лъчи и пускайки кръгчета дим,Мефистофел ме гледаше с влажни очи.Наля от абсента,сърдечно се чукна със мен, и пускайки пушек на синкави ленти, прониза ме с поглед зелен.
Ами глей са, хубавите мъже комбинират мъжествени и женствени черти.
Тва твоето е предразсъдък. Не ти говоря да носиш розови гривни, а да речем гривни от дървена маниста. Тогава е красиво.
^ Честно да ти кажа - няма се загледам по мъж с дървении по ръцете/врата. Не знам за чуждия вкус и въобще ти колко се продаваш, но аз даже не бих загледала такъв човек. Някак си не харесвам мъже с бижута по себе си, съжалявам.
Къде ги намирате/виждате намазаните с грим жени, аз нямам една приятелка, която силно да се гримира или да изглежда различно отколкото без грим. Сещам се и за момичета, които пък изобщо не се гримират (дори леко), аз съм от тях.
То заради такива леко гримирани момичета вечерта, като срещна някоя и като я поканя в къщи, първо гледам дали има затруднения с преминаването прага на входната врата.. Покрил съм го със сол, казват, че вампирите не могат да преминат през врата защитена от сол.. Ако успее да влезе, след това пием чай в сребърни чаши ако всичко е наред и тогава, показвам колекцията си от ръчно нарисувани и благословени картини на светци с кръстове, ако и тогава нищо не се случи, гледам дали има издутина м/у краката, защото все пак нищо не се знае.. После я карам да си вземе един душ и като излезе се опитвам да погледна лицето й през огледало, защото съм чувал, че някои жени имат способността да вкаменяват повече от мъжкото достойнство и ако и тогава всичко е наред, поглеждам себе си дали не съм напушен или пиян, пък ако всичко е наред напълно на следващия ден пускам фиш в тотото и така деца, станах милионер ! Шегувам се.. Но все пак прекалено много момичета залагат на грима и се опитват да се конкурират с природата... Докато все пак могат да заложат на друго и да се обогатят ама не... Външната красота над всичко.. Няма лошо да се освежиш малко, ама някои имат противорадиационен щит на лицето си... Ако покрият чернобил със същото количество фон дьо тен, ще елиминират радиацията за стотици години напред !!
Последно редактирано от Maleficus : 08-16-2016 на 16:26
ама той не е виждал такива, детето познава 2 момичета на кръст Чело детето някакви шитни и бърза да ги изпее тук
за да не съм дърт спамер, ще кажа и нещо substantial: в redpill шитните се говори за американките, докато в страната, в която ти живееш, процентът на момичета, които се гримират повечко не е толкова голям, като ще папагалстваш, поне се информирай по темата
Последно редактирано от Electrа : 08-16-2016 на 17:27
процента на жените които се гримират В бг е доста голям
https://youtu.be/W0_DPi0PmF0
Запознайте се. Maleficus, бъдещата ти жена. София, това е бъдещият ти съпруг.
*поне ще знаеш, че отдолу има чипчета и жички.
не говорим за неща, които са ти химера. ставаше въпрос за 'опаковките и чорапите'.