.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 32 от общо 32
    Супер фен
    Цитирай Първоначално написано от Maleficus Виж мнението
    Как прикриват мъжете си свойте недостатъци, смисъл като изключим основните неща свързани с хигиената и там тренировката, как можем да променим себе си да станем примерно от 4 - 8 по скалата на красота, както вие правите ? Реално съм виждал случай, как жена дето е грозна, но с грим по става да отрязва и да се смее на мъж с акне.. Принципно ми е все тая за гримовете, но това промотира кухи лейки, дето от лебеди стават патки за една нощ, плюс това нямат поне субстанция, защото са си прекарвали половината време в гледане на туториали в ютуб, "как да изглеждаме като любимата си актриса" Ако беше забранено на жените да носят грим, според вас, красивите момичета, щяха ли да станат по малко ? (риторичен въпрос)
    Аз не се мажа секи ден с гримове даже много рядко бих казала..и пак много мъже ме заглеждат,но аз ги подминавам и въобще не им обръщам внимание.

Мега фен
    Град
    beyond The Wall
    Цитирай Първоначално написано от mincheto Виж мнението
    Аз не се мажа секи ден с гримове даже много рядко бих казала..и пак много мъже ме заглеждат,но аз ги подминавам и въобще не им обръщам внимание.
    ми ти явно си голяма красавица

Цитирай Първоначално написано от YoungBloodZ Виж мнението
    ми ти явно си голяма красавица
    Травестит е

Мега фен Аватара на tori
    Цитирай Първоначално написано от golemiq_korab_minava Виж мнението
    Травестит е
    Любов, ако беше травестит, щеше да ползва мнооооого грим. Явно си е само обикновена селянка от софийски произход, която си мисли, че всеки, който осъществи контакт очи в очи с нея, иска да я ебе. До преди половин година си имах работа с една такава и сега като ме види, извръща глава настрани.

Мега фен
    Град
    beyond The Wall
    Цитирай Първоначално написано от tori Виж мнението
    Любов, ако беше травестит, щеше да ползва мнооооого грим. Явно си е само обикновена селянка от софийски произход, която си мисли, че всеки, който осъществи контакт очи в очи с нея, иска да я ебе. До преди половин година си имах работа с една такава и сега като ме види, извръща глава настрани.
    явно тая с която си имала работа не желае плътта ти и затова не те поглежда

Мега фен Аватара на tori
    Цитирай Първоначално написано от YoungBloodZ Виж мнението
    явно тая с която си имала работа не желае плътта ти и затова не те поглежда
    Възможно е и това, да. А не е като да съм си грозно, ставам, ся... :дд Няма вкус.

Цитирай Първоначално написано от tori Виж мнението
    Оу любов. :д ок

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си