.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 9 от общо 9

Нужда от съвет

Привет ! Преди 2 дена излязох с едно момиче ,семействата ни са общи приятели и от там се познаваме ,никога до сега не сме излизали само двамата ,попринцип аз си мислех че съм във фриендзоната ,но когато излязохме в смисъл Тя говореше свободно пред мен за абсолютно всякакви неща ,имаше лек физически контакт (прегръдки и т.н.) ,след като се разделихме пак ме прегърна преди да си тръгне ,но аз съм все още объркан ,не мога да разбера дали момичето ме харесва и има вероятност за нещо по пикантно или просто си търси дружка с която да пие бира и да си говори ,някакви идеи ?

Супер фен
    Опитай се да я опознаеш още малко и сам ще разбереш

Повече от фен
    Иска да я оправиш.

Цитирай Първоначално написано от Terminator009 Виж мнението
    Иска да я оправиш.
    Попринцип и аз така си мисля ,но пък като не съм сигурен не мога просто да й кажа да се чукаме ,разбрахме се пак да излезем след 1,2 дена и не знам дано да науча малко повече

Повече от фен
    Цитирай Първоначално написано от som3on3 Виж мнението
    Попринцип и аз така си мисля ,но пък като не съм сигурен не мога просто да й кажа да се чукаме ,разбрахме се пак да излезем след 1,2 дена и не знам дано да науча малко повече
    Заведи я у вас и работата ще стане, но си купи презервативи.

Попринцип си прав за презервативите ,но аз лично един път само съм се пробвал да правя секс с презерватив и ми беше супер некомфортно на главата ,на 22 съм и съм имал само 2 партниорки до сега

Повече от фен
    Цитирай Първоначално написано от som3on3 Виж мнението
    Попринцип си прав за презервативите ,но аз лично един път само съм се пробвал да правя секс с презерватив и ми беше супер некомфортно на главата ,на 22 съм и съм имал само 2 партниорки до сега
    Друг вариант са противозачатъчните.

Супер фен Аватара на NissaN
    Не бъди дърво отвръщай на чуствата й и ще се види какво ще стане.

Мега фен Аватара на haritov
    Град
    системата дегоба
    пак ли с тая история ние сме мъж и жена и сме само приятели

пич махай с патката свободно
    В живота си нивга не бях се надявал на толкова мил комплимент:покани ме Дявола — старият Дявол — в дома си на чашка абсент.Свещта очертаваше острия профил със ивица златни лъчи и пускайки кръгчета дим,Мефистофел ме гледаше с влажни очи.Наля от абсента,сърдечно се чукна със мен, и пускайки пушек на синкави ленти, прониза ме с поглед зелен.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си