.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 24 от общо 24

Просто споделям,но искам да знам къде сбърках ?

Тривиално или не и аз осъзнах, че е хубаво човек да си има приятелка без да се гледат само цици, задници и т. н. а човек да може да си каже нещо с другият на теми, които ги интересуват.. въпреки че риби в морето много като се прибирах за България с автобус *над 1 ден път* се запознах с едно много готино момиче (има си приятел) но ме изкефи много като външност е красива в лице, но не е от манекенките по които съм се заглеждал до сега.. Е също така разбрах че е и почти невъзможно може би някога да сме заедно и да стане нещо, тъй като нейното семейство е в доста по-добро финансово положение докато аз съм се биел с циганите в училище тя е залягала зад учебниците *най-вероятно* учи в чужбина, докато моята цел е да съм ченге или военен.. някак си с тоя човек ми беше в пъти по готино отколкото ако съм с някаква с силиконови цици само например..

СЕГА казвам почти невъзможно, защото ще се опитам да следя ситуацията около нея с приятеля и и евентуална раздяла в бъдеще.. на нея също и беше добре с мене смееше се на мой шеги бъзици и т. н. намерихме много общи теми.. е да образованието е на светлинни години както и средата в която тя е израстнала споделям това за да си сваля товара от сърцето знам че и нищо да не стане ще имам и друг шанс макар и малък да срещна момиче като това, но естесвено дали ще си паснеме или не никога няма да се разбере без човек да опита..

ЧАСТ 2
    В петък си писахме с въпросното момиче, после и в събота малко на обядх аз и казах че в България са нужни хора като нея образовани, амбициозни, отговорни, но тя не прочете съобщенията до 10 вечерта.. или ги е прочела но не ги видя нарочно за да не разбера че ги е прочела

После вечерта и писах отново просто емотиконка.. без отговор.. накрая към 23:30 чак тогава реших нещо да се избъзикам за каквото си бяхме говорили и тогава видях че вече го прочете съобшението и съответно другите НО НЕ МИ ОТГОВОРИ НИЩО..

сега ми е кофти и няма да и пиша до сряда абсолютно нищо ако тя ми пише тогава, ако ли не в сряда ще направя последен опит нещо просто да и пиша и ако не ми отговори ще я попитам че не знам каква е причината за това и ще и кажа че вече се отказвам от каквото и да е и съответно нямам намерение да я търся вече (тя си заминава за чужбина след няколко седмици, но аз бях готов да и бъда просто приятел от дистанция и ако реши да се върне в бг или се раздели с приятеля си да стане нещо с нас, но може би няма да имам и тази възможност)

ЧАСТ 3 *ПОСЛЕДНА ЧАСТ*
    Ами вместо да чакам до сряда в мълчание и дадох шанс в неделя да ми пише без да я търся е тя не го направи.. после днес в понеделник не и писах докато бях на работа и в 6 часа и написах ХЕЙ , и преди да съм написал другото нещо ВЕЧЕ БЯХ БЛОКИРАН... писах и смс защо ме блокира без отговор..

и сега се чудя защо тва момиче спря да ми пише изведнъж след като и казах че в тая страна има нужда от хора като нея и т. н. изглеждаше ми широкоскроена нямам си представа защо ме блокира при положение на живо се смяхме за много неща говорихме на много теми, имамхме и различни мнения по тях разбирасе, но даде ми номера си и т. н. просто исках като приятел да и следя положението но нямах и явно тази възможност съмнява ме че ще ме и деблокира и че ще се извини и т. н. НО дори да го направи няма какво да направя освен да си го преместя в другия крачол за нея.. при положение че си писахме и т. н. изведнъж да спреш да ми пишеш без НИКАКВА ПРИЧИНА или мжое би причината е че съм казал че не трябва да заминава за чужбина и тук има нужда от хората като нея образовани, отговорни, амбицирани с ДОБРИ СЪРЦА които рядко се срещат тези с добрите сърца... но както и да е е нямаше хепи енд но опитах : )

Надявам се на малко женски мнения тези,които прочетат темата ми и кажат къде съм сбъркал според тях за да си взема евентуално поука , но от цялата история аз смятам че момичето излезна несериозно а не аз ..

Супер фен Аватара на NissaN
    И аз съм имал подобна история преди 2 години.Когато бях на листовки за В категория в ДАИ се запознах с едно момиче и от тогава не съм я виждал.

Прекалено много си и досадил.Не ти е отговаряла,защото си е мислила,че така ще спреш,но ти не си се отказал и бам,изведнъж се оказваш блокиран.

Понякога не се нуждаем от допълнително внимание, особено когато имаме човек до себе си. По твоите описания тя наистина има мозък в главата си и най-вероятно е усетила, че имаш някакви симпатии към нея, на които не може да отвърне. Решила е да постъпи разумно и безболезнено, а именно - просто да те блокира и да се приключи преди да те е наранила или приятелят ѝ да помисли, че и тя има нещо към теб. Може и да си я изплашил с подобно поведение, аз често се плаша, когато някой от мъжки пол ми пише толкова и то при положение, че едва се познаваме. Както и да е - продължи напред и не мисли за това, има много умни и амбициозни момичета като нея, които биха откликнали на чувствата ти в правилното време и място, разбира се.

Цитирай Първоначално написано от martiriz Виж мнението
    По твоите описания тя наистина има мозък в главата си и най-вероятно е усетила, че имаш някакви симпатии към нея, на които не може да отвърне. Решила е да постъпи разумно и безболезнено, а именно - просто да те блокира и да се приключи преди да те е наранила или приятелят ѝ да помисли, че и тя има нещо към теб.
    Най-вероятно е това! Може би си и досадил, но главната причина да те блокира е това, че е обвързана и не е знаела какво да ти каже, за да спреш да и пишеш. Твоята грешка е, че тръгваш с такива намерения към обвързано момиче, дори говориш за тяхната раздяла в бъдеще. Прекалено е.

Супер фен
    Може да има много причини..например момичето да неиска да има нищо общо с теб или пък гаджето и да е много ревнив ,или пък си я притиснал прекалено много и на нея и е писнало.

гореизброените причини изглеждат вероятни
    а може и друго - и тя да те е харесала, но да е искала да постъпи както е редно - да не се занимава с теб и да си предпочете връзката, вместо да я разваля..
    или гаджето й да й е казало да те махне.

каквото и да е, ако толкова те е искала и е било взаимно, до блокиране е нямало да се стигне. така че приеми, че просто не е било писано да стане.
    задявай се с необвързани. не може да е единствената свестна и образована на света.

Тя по време на пътя ми спа на рамото( и се гуши в мен докато спи) и нямаше проблеми с това или пък да ми даде номера си плюс това приятеля и е в чужбина а не я чака в БГ и едва ли е заради него да ме махне но както и да е .....

и ако е това,което вие казвате че е обвързана и не и трябва внимание да не ми беше давала скапания си номер, защото по ясно от това няма на къде а не да го дава и да дава надежди на някой.....
    Последно редактирано от azdaa : 08-15-2016 на 18:14

абе за внимание една жена какво ли няма да направи.
    това не значи, че след време може да не премисли и да си охлади сама страстите и да реши да постъпи както е редно.
    каквато и да е причината, ако толкова много те иска, нямало е да се стига до блокиране.

но и ти изобщо не си се усетил на време, а 1000 пъти й пишеш като абсолютно неиздържал...тц-тц!

другото е, че може пък да ти е дала телефона ей така като приятел.
    наистина странна ситуация, ама станалото-станало.
    не вярвам да е непрежалима, просто ти е станало тъпо, че не може да разбереш защо точно го е направила. но понякога не това е важното, а крайният резултат

Мега фен Аватара на haritov
    Град
    системата дегоба
    човек трябва да живее като слуша сърцето си

прави каквото трябва да става каквото ще

бъди смел

може да те блокирала заради приятеля и има време ще поживееш и ще видиш какво ще стане

иначе не я търси повече
    Последно редактирано от haritov : 08-15-2016 на 18:31
    В живота си нивга не бях се надявал на толкова мил комплимент:покани ме Дявола — старият Дявол — в дома си на чашка абсент.Свещта очертаваше острия профил със ивица златни лъчи и пускайки кръгчета дим,Мефистофел ме гледаше с влажни очи.Наля от абсента,сърдечно се чукна със мен, и пускайки пушек на синкави ленти, прониза ме с поглед зелен.

Цитирай Първоначално написано от haritov Виж мнението
    човек трябва да живее като слуша сърцето си

прави каквото трябва да става каквото ще

бъди смел

може да те блокирала заради приятеля и има време ще поживееш и ще видиш какво ще стане

иначе не я търси повече

е какво ще видя, то е ясно че тя няма намерение да ме потърси ..... чудех се дали да и пиша още смс или да и звъня но няма никъв смисъл.. опитах но не успях поне да остана приятел до нея и случай че се прецакат нещата с приятеля и да действам ..

Цитирай Първоначално написано от jghgh Виж мнението
    абе за внимание една жена какво ли няма да направи.
    това не значи, че след време може да не премисли и да си охлади сама страстите и да реши да постъпи както е редно.
    каквато и да е причината, ако толкова много те иска, нямало е да се стига до блокиране.

но и ти изобщо не си се усетил на време, а 1000 пъти й пишеш като абсолютно неиздържал...тц-тц!

другото е, че може пък да ти е дала телефона ей така като приятел.
    наистина странна ситуация, ама станалото-станало.
    не вярвам да е непрежалима, просто ти е станало тъпо, че не може да разбереш защо точно го е направила. но понякога не това е важното, а крайният резултат

Какво значи напълно неиздържал ? желязото се кове докато е горещо ..

и дори да е дала телефона като на приятел не означава че трявба да ме блокира или да спре да пише .. ( спането на рамото гушенето по пътя и историите на които се смеехме ги оставяме на страна нали.. )

Град
    системата дегоба
    Цитирай Първоначално написано от azdaa Виж мнението
    е какво ще видя, то е ясно че тя няма намерение да ме потърси ..... чудех се дали да и пиша още смс или да и звъня но няма никъв смисъл.. опитах но не успях поне да остана приятел до нея и случай че се прецакат нещата с приятеля и да действам ..
    явно си ревнив щом ти пречи че си има приятел
    В живота си нивга не бях се надявал на толкова мил комплимент:покани ме Дявола — старият Дявол — в дома си на чашка абсент.Свещта очертаваше острия профил със ивица златни лъчи и пускайки кръгчета дим,Мефистофел ме гледаше с влажни очи.Наля от абсента,сърдечно се чукна със мен, и пускайки пушек на синкави ленти, прониза ме с поглед зелен.

явно си ревнив щом ти пречи че си има приятел
    естествено,че ми пречи след като я искам за нещо повече .. бях готов да вложа търпение в цялата работа за евентуална раздяла тяхна,но уви не се получи приятелството ни..

Град
    системата дегоба
    естествено,че ми пречи след като я искам за нещо повече .. бях готов да вложа търпение в цялата работа за евентуална раздяла тяхна,но уви не се получи приятелството ни..
    колко много планове за жена която познаваш от няколко дни

колко много планове за жена която познаваш от няколко дни
    life is short

Град
    системата дегоба
    life is short
    ами пропилявай го по нея тогава

Е защо не ? Бях длъжен да опитам,човек когато иска нещо го постига, аз опитах и неуспях това нещо изисква и двамата да го искат ..

Град
    системата дегоба
    ами като не действаш с жената докато ти е в ръцете а чакаш да правиш нещата у фейса няма да успееш

ами като не действаш с жената докато ти е в ръцете а чакаш да правиш нещата у фейса няма да успееш

Е много ясно че действам по начин по който трябва да се действа когато си в автобус и не искаш да си досаден през цялото време естествено.. какво искаш да и кажа искаш ли да тръгнем ? аз и слушах историите тя моите, и така смяхме се за много случки.. коментирахме си неща от живота и накрая си разменихме телефоните, тя живее в друг град *че даже и държава тука си идва за малко* лице в лице можеше да стане да се видим ако беше от моя град през свободното мое време докато тя е тук , но това беше не малка спънка въпреки това не се отказах и се надявах онлайн контакта да ми помогне да бъдем само приятели като заначало..

Мега фен Аватара на baby_baby
    Явно не я интересуваш за това нито ти пише нито нищо а и все пак си има гадже и за това не ти обръща внимание

Град
    системата дегоба
    Е много ясно че действам по начин по който трябва да се действа когато си в автобус и не искаш да си досаден през цялото време естествено.. какво искаш да и кажа искаш ли да тръгнем ? аз и слушах историите тя моите, и така смяхме се за много случки.. коментирахме си неща от живота и накрая си разменихме телефоните, тя живее в друг град *че даже и държава тука си идва за малко* лице в лице можеше да стане да се видим ако беше от моя град през свободното мое време докато тя е тук , но това беше не малка спънка въпреки това не се отказах и се надявах онлайн контакта да ми помогне да бъдем само приятели като заначало..
    и още мислиш че си постъпил правилно?

и още мислиш че си постъпил правилно?
    много ясно , ако искаш нещо правиш всичко за да го постигнеш

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си