.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 15 от общо 15
    boy00094
    Guest

Thumbs up Фалшиви профили във фейсбук

Здравейте ! Направих си регистрация, за да питам по-голям кръг от хора за две момичета. И двете са супер красавици с над 100 харесвания в социалната мрежа, само че с фалшиви профили, които си поддържат. Добавят постоянно хора,които да им харесват снимките и т.н.. Знам със сигурност ,че профилите са фалшиви,но не мога да го докажа. Когато вляза в спор с тях те ме блокират. Не искам нищо от момичетата,чиито са снимките. Искам само ако някой знае как се казват и техни реални профили в интернет да сподели, за да може тези фалшивите да се докладват и изтрият ( а за да се докладват трябва маса хора да видят истината)
    Първото момиче е танцьорка и модел (съдейки по снимките). Пише,че е от Пловдив,но не съм сигурен. Ето снимки:
    http://prikachi.com/images.php?images/861/8874861B.jpg

Второто момиче изглежда една идея по-обикновено. В профила се представя за ученичка от Варна, но отново не съм сигурен. Ето снимки:
    http://prikachi.com/images.php?images/860/8874860j.jpg

Ще съм много благодарен ако някой се отзове. Отново казвам нямам никакви намерения към "реалните" момичета просто се дразня как приятели и познати се връзват на тия профили.

Мега фен Аватара на Dwyd96
    Едната е Пенка живее на третия етаж в моя блок. Модел е на Кавали и е много оборотна.

Второто момиче не го познавам, обаче мисля, че се казва Бърза Куршумова.

Мега фен
    Град
    beyond The Wall
    Цитирай Първоначално написано от Dwyd96 Виж мнението
    Едната е Пенка живее на третия етаж в моя блок. Модел е на Кавали и е много оборотна.

Второто момиче не го познавам, обаче мисля, че се казва Бърза Куршумова.
    предполагам че и двете са редовни в Мотикаря

Супер фен Аватара на Supermassive____
    Долни кифли снимат си лайнарките за лайкове https://www.youtube.com/watch?v=IvcdV1CZMoc

Цитирай Първоначално написано от boy00094 Виж мнението
    Здравейте ! Направих си регистрация, за да питам по-голям кръг от хора за две момичета. И двете са супер красавици с над 100 харесвания в социалната мрежа, само че с фалшиви профили, които си поддържат. Добавят постоянно хора,които да им харесват снимките и т.н.. Знам със сигурност ,че профилите са фалшиви,но не мога да го докажа. Когато вляза в спор с тях те ме блокират. Не искам нищо от момичетата,чиито са снимките. Искам само ако някой знае как се казват и техни реални профили в интернет да сподели, за да може тези фалшивите да се докладват и изтрият ( а за да се докладват трябва маса хора да видят истината)
    Първото момиче е танцьорка и модел (съдейки по снимките). Пише,че е от Пловдив,но не съм сигурен. Ето снимки:
    http://prikachi.com/images.php?images/861/8874861B.jpg

Второто момиче изглежда една идея по-обикновено. В профила се представя за ученичка от Варна, но отново не съм сигурен. Ето снимки:
    http://prikachi.com/images.php?images/860/8874860j.jpg

Ще съм много благодарен ако някой се отзове. Отново казвам нямам никакви намерения към "реалните" момичета просто се дразня как приятели и познати се връзват на тия профили.
    И защо толкова много искаш да има възмездие? Да не ти да си една от жертвите на тези момичета?

Цитирай Първоначално написано от YoungBloodZ Виж мнението
    предполагам че и двете са редовни в Мотикаря
    Мотикаря беше прекарсния младеж във фейсбук, който помага за развитието на обществото, нали ?

(Не съм го чувал)
    Последно редактирано от Dwyd96 : 08-15-2016 на 20:24

Мега фен
    Град
    beyond The Wall
    Мотикаря беше прекарсния младеж във фейсбук, който помага за развитието на обществото, нали ?

(Не съм го чувал)
    по-скоро помага за неразвитието на баталите

по-скоро помага за неразвитието на баталите
    -1 батал = + 1 отговрен гражданин

anonymous990763
    Guest

(Не съм го чувал)
    Същия.

Помня, че си имаше фен тук.

Цитирай Първоначално написано от Indistinct Виж мнението
    Същия.

Помня, че си имаше фен тук.
    Моти ис лайф, моти ис лав.

Мега фен
    Град
    beyond The Wall
    -1 батал = + 1 отговрен гражданин
    не е точно така... в повечето случаи -1 батал значи -1 батал защото невинаги този батал се превръща в отговорен гражданин

не е точно така... в повечето случаи -1 батал значи -1 батал защото невинаги този батал се превръща в отговорен гражданин
    Aз съм оптимист..

Мега фен
    Град
    beyond The Wall
    Aз съм оптимист..
    ти си си обикновен човек си си?

https://www.youtube.com/watch?v=gCj5...=youtu.be&t=11

И това те интересува, защото?!

че то навсякъде из социалните мрежи е пълно с фалшиви профили, не знам кое толкова те учудва и вбесява ;д да си се справят мацките, чиито снимки са откраднати

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си